< Terug

Nathan Vapor Speed 2L

Deze hardlooprugzak is dankzij verschillende handige eigenschappen ideaal in gebruik!

Meer details

€ 79,95

:
ca 6 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Nathan Vapor Speed 2L

Voor maximaal comfort kan u de rugzak op meerdere punten verstellen, doordat de rugzak zo goed te verstellen is sluit hij naadloos aan op uw lichaam. Dit voorkomt stuiteren en schuren tijdens het bewegen. 

Het vest is uitgerust met een zachte bidon van 350 ml inclusief drinktube zodat u gemakkelijk kan drinken. 7 verschillende vakken verspreid over de rugzak bieden 2 liter aan opslagcapaciteit geschikt voor verschillende spullen. Reflecterende elementen aan voor- en achterkant bieden extra veiligheid. 

Gewicht: 102 gram

Specificaties

Kleur (basis)Blauw
Gewicht (gram)102
Aanbevolen combinatie
Hardloop uitrusting

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van het online kopen niet aan, omdat u niet weet welke hardloopuitrusting u het best kunt gebruiken? Onze ervaren medewerkers staan altijd voor u klaar. Samen met u bespreken wij de verschillende opties en geven wij u een goed en passend advies. Zo wordt het hardlopen nog relaxter!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel