< Terug

GATO LED Safer Sport Vest

Het GATO LED Safer Sport Vest biedt veel zicthbaarheid tijdens uw donkere hardlooprondjes. De elastische banden bieden een hoog draagcomfort.

Meer details

€ 24,95

:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • 360 graden zichtbaarheid

Omschrijving GATO LED Safer Sport Vest

Met de GATO LED Safer Sport Vest loopt u tijdens de donkere dagen met maximale zichtbaarheid. De gordel is met twee clips aan de voorzijde gemakkelijk te bevestigen. De elastisch verstelbare banden bieden een hoog draagcomfort. Daarnaast bieden de vier witte LED's aan de voorkant en de vier rode LED's aan de achterkant enorm veel zichtbaarheid. U kunt de LED's in twee standen stellen, namelijk knipperen of continu laten branden. De batterijen in de GATO LED Safer Sport Vest zijn verwisselbaar.

Specificaties

Kleur (basis)Neon Yellow
EigenschappenStijlvol, Stretch
Reflecterende elementenJa
Alternatieven
GATO Adjustable Chest Light 500 Lumen

GATO Adjustable Chest Light 500 Lumen

Kleur (basis)Zwart
Aantal standen3
StroombronUSB oplaadbaar
WaterdichtJa
€ 39,95
Bekijk product
Hardloop verlichting

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van het online kopen niet aan, omdat u niet weet welke hardloopverlichting voor u geschikt is? In onze winkel staan onze ervaren medewerkers voor u klaar. Samen met u bespreken wij de opties en geven wij u een goed en passend advies. Zo heeft u direct de goede hardloopverlichting in huis!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel