< Terug

Bauerfeind Sports Compression Socks Run&Walk Long

De Bauerfeind Sports Compression Socks zijn speciaal ontworpen voor hardlopers en wandelaars die te maken krijgen met kramp, pijn of een zwaar gevoel in de benen. Dankzij het gebruik van hoogwaardig compressiemateriaal wordt zo'n 80% van de klachten voorkomen tijdens het dragen van deze kousen.

Meer details

€ 49,00

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Als u binnen 7 uur en 03 minuten bestelt, wordt uw bestelling vandaag nog verstuurd. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Specificaties

Kleur (basis) :Zwart, Wit
Eigenschappen :Ademend

Omschrijving Bauerfeind Sports Compression Socks Run&Walk Long

De Bauerfeind Sports Compression Socks zijn speciaal ontworpen om te dragen bij het hardlopen en wandelen. Door het gebruik van hoogwaardig compressiemateriaal worden kramp, pijn en een zwaar gevoel in de benen voorkomen. De kousen geven de meeste compressie in de enkel en de compressie neemt af richting de knie. Hierdoor worden vocht en afvalstoffen goed afgevoerd en kan zo'n 80% van de eerder genoemde klachten voorkomen worden. De compressiekousen zijn ook aan te raden aan mensen met een staand beroep met dezelfde soort klachten ervaren. Daarnaast kunnen de kousen kunnen ook heel goed gedragen worden om asfalteczeem en een shin splint te voorkomen.

Eigenschappen 

  • Ademend
  • Sterk
  • Beschermend

Mogen we u persoonlijk helpen?

Dat kan niet missen, Jelle helpt u (net als de rest van onze enthousiaste club!) graag bij het zoeken naar de beste uitrusting. Kunt u het online niet vinden, grote kans dat u Jelle aan de lijn krijgt. Hij weet (bijna) alles over de beste uitrusting die nodig en handig is tijdens uw tocht in de natuur.

Daag hem of de rest van het team uit, e-mail, bel, app of kom langs!

Wandelen in tijden van corona

Wandelen in tijden van corona

In deze tijd wordt van ons gevraagd zoveel mogelijk thuis te blijven. Tegelijkertijd blijft een dagelijkse frisse neus belangrijk voor de...

Lees het volledige artikel

In de schijnwerpers: Vaude

In de schijnwerpers: Vaude

Vaude, een bekende naam op het gebied van artikelen in de outdoorbranche. Ook bij Antilope in de winkel een merk dat ruim vertegenwoordigd is...

Lees het volledige artikel
De waardering van www.antilopeoutdoor.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 1177 reviews.