< Terug

Odlo Bottom Slip heren

Odlo Bottom Slip heren Bekijk groter

De Bottom Slip van Odlo is gemaakt om u tijdens het sporten (of andere activiteiten) van het hoogste gemak te voorzien door middel van verschillende handige eigenschappen. 

Meer details

€ 19,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Odlo Bottom Slip heren

De Bottom Slip is gemaakt van een combinatie van Polyester en Polypropeen, deze materialen zorgen samen voor een zeer hoge en snelle vocht afvoering. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de slip binnen no-time weer droog is. 

Daarnaast is de slip zo behandeld dat hij geurwerend en anti-bacterieel is. Ook biedt de slip een UV-bescherming tot UPF40+.

Specificaties

Kleur (basis)Zwart
EigenschappenGeurwerend, Sneldrogend, UV-bescherming
Wasmachine bestendigJa
GeslachtHeren
Materiaal88% polyester, 12% polypropeen
Heren onderkleding

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Goede onderkleding is een persoonlijke keuze. Het moet goed passen: niet te strak of los en op de taille, borst, heupen, billen en benen moet het precies goed vallen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel