< Terug

FjallRaven Abisko Shorts herenbroek

Onmisbaar tijdens al uw zomerse wandelingen is de FjallRaven Abisko Shorts. Deze korte broek voor heren is slijtvast, waterafstotend en licht elastisch.

Meer details

€ 119,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving FjallRaven Abisko Shorts herenbroek

De FjallRaven Abisko Shorts is de ideale korte broek voor heren om te dragen tijdens uw zomerse wandelingen. Deze broek is grotendeels gemaakt van G-1000, waardoor de broek waterafstotend en slijtvast is. Hiernaast is de broek deels gemaakt van elastaan, wat ervoor zorgt dat de broek licht elastisch is, wat optimaal comfort en veel bewegingsvrijheid biedt. Zo kunt u deze broek urenlang comfortabel dragen. 

Om ervoor te zorgen dat u uw benodigde spullen gemakkelijk met u mee kunt dragen, beschikt de Abisko Shorts over 5 zakken: 2 steekzakken die met een rits afsluitbaar zijn en 2 zakken op de pijpen met 1 binnenzak. De achterkant van de broek is iets hoger, waardoor u deze ook comfortabel kunt dragen met een rugzak. Kortom, bent u op zoek naar de ideale broek voor uw zomerse wandelingen, dan is de FjallRaven Abisko Shorts perfect voor u!

Productspecificaties

  • Waterafstotend
  • Slijtvast
  • Licht elastisch
  • Bewegingsvrijheid
  • 5 zakken
  • Gewicht: 316 gram
  • Materialen: G-1000, polyester, katoen, elastaan

Materialen

G-1000 Original

G-1000 is een unieke stof die speciaal door FjallRaven is ontwikkeld. De stof is gemaakt uit een combinatie van 65% polyester en 35% katoen en is geïmpregneerd met Greenland Wax. Deze combinatie zorgt ervoor dat G-1000 uitzonderlijk duurzaam, goed ademend, wind- en waterafstotend is. Hiernaast is G-1000 mugdicht en biedt het bijna 100% bescherming tegen UV. Het is belangrijk het G-1000 materiaal goed te onderhouden met Greenland Wax.

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

Katoen

Katoen is een natuurlijk materiaal dat afkomstig is van de katoenplant. De katoenvezels worden gesponnen tot een garen dat vaak in kleding gebruikt wordt vanwege de duurzaamheid, het draagcomfort en de sterkte. Daarnaast heeft katoen een goed ademend vermogen en kan het makkelijk vocht opnemen. Katoen kan wel verkleuren door licht en de rekbaarheid van de stof is beperkt.

Elastaan 

Elastaan is een synthetisch vezel dat uitzonderlijk elastisch is. Door zijn grote rekbaarheid, maar tegelijk zijn stevigheid onderscheidt het zich van andere synthetische stoffen. Het is bijvoorbeeld sterker en duurzamer dan rubber, maar ook veel lichter. Elastaan is zeer lichtgewicht en is daardoor zeer geschikt wanneer u activiteiten gaat doen. Elastaan biedt namelijk ook veel bewegingsruimte doordat het zo elastisch is, zonder de pasvorm te verliezen.

Specificaties

Kleur (basis)Blauw, Dawn Blue-Terracotta Brown, Groen, Terracotta Brown
Heren outdoorbroeken

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een goede outdoorbroek is een persoonlijke keuze. Hij moet goed passen: niet te strak of los en op de taille, heupen, billen en benen moet het precies goed vallen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel