< Terug

LifeLine Thorpe Mens Trousers herenbroek

De LifeLine Thorpe Mens Trousers is een robuuste herenbroek, die geschikt is voor al uw outdooravonturen. Deze broek is water- en vuilafstotend, waardoor u altijd weer schoon thuiskomt!

Meer details

€ 59,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Winddicht
  • Slijtvast
  • Niet waterdicht

Omschrijving LifeLine Thorpe Mens Trousers herenbroek

De LifeLine Thorpe Mens Trousers is een herenbroek, die al uw outdooravonturen aankan! Deze robuuste broek stoot door de wax-coating water en vuil af, zodat u weer schoon thuiskomt. Hiernaast is deze broek winddicht, zodat u tijdens uw wandeling warm blijft. Om uw spullen met u mee te kunnen dragen, beschikt deze broek over 4 zakken om al uw spullen in op te bergen. Kortom, bent u op zoek naar een robuuste outdoorbroek, dan is de LifeLine Thorpe Mens Trousers ideaal voor u!

Productspecificaties

  • Waterafstotend
  • Vuilafstotend
  • Winddicht
  • 4 zakken
  • Slijtvast
  • Materialen: polyester, katoen

Materialen

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

Katoen

Katoen is een natuurlijk materiaal dat afkomstig is van de katoenplant. De katoenvezels worden gesponnen tot een garen dat vaak in kleding gebruikt wordt vanwege de duurzaamheid, het draagcomfort en de sterkte. Daarnaast heeft katoen een goed ademend vermogen en kan het makkelijk vocht opnemen. Katoen kan wel verkleuren door licht en de rekbaarheid van de stof is beperkt.

Specificaties

SeizoenHet hele jaar door
Kleur (basis)Donkergrijs, Groen
EigenschappenWaterafstotend, Winddicht
Aantal zakken4
WaterafstotendJa
GeslachtHeren
Voorgevormde knieënNee
MateriaalKatoen, Polyester
Type broekLange broek
WinddichtJa
Ook gedacht aan?
Alternatieven
LifeLine Lance Herenbroek

LifeLine Lance Herenbroek

SeizoenHet hele jaar door
Kleur (basis)Zwart
EigenschappenUV-bescherming
Aantal zakken4
TailleMid waist
€ 69,95
Bekijk product
Heren outdoorbroeken

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een goede outdoorbroek is een persoonlijke keuze. Hij moet goed passen: niet te strak of los en op de taille, heupen, billen en benen moet het precies goed vallen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel