< Terug

Odlo Conversion Pants herenbroek

De Conversation Pants is een waterafstotende en sneldrogende herenbroek van Odlo. De broek is erg elastisch en biedt veel bewegingsvrijheid, wat voor optimaal comfort tijdens het wandelen zorgt.

Meer details

€ 79,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 3 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Odlo Conversion Pants herenbroek

De Conversion van Odlo heeft een sportieve pasvorm, waardoor u zonder beperkingen kunt bewegen wanneer u wilt. De herenbroek is lichtgewicht, dynamisch en functioneel. De broek is voorzien van 4 zakken met rits: 1 op het rechterbeen en 2 zijzakken die in de naden zijn geplaatst. Hierdoor beschikt u over voldoende opbergruimte voor uw belangrijke spullen. De open zak op het zitvlak biedt eenvoudig toegang tot de dingen die u snel nodig heeft. 

De duurzame waterafstotende afwerking van de broek zorgt ervoor dat lichte nattigheid buiten blijft, zodat u kunt blijven bewegen en op koers blijft. Dankzij het hoge elastaangehalte is de broek elastisch en biedt deze veel bewegingsvrijheid. Als u op zoek bent naar een laag die veelzijdigheid en gereedheid voor uw avonturen in de buitenlucht biedt, dan is de Conversation voor heren de juiste keus! 

Productspecificaties

  • Elastisch
  • Lichtgewicht
  • Sneldrogend
  • Waterafstotend
  • 4 zakken
  • Materialen: polyamide, elastaan 

Materialen 

Polyamide

Polyamide is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

Elastaan 

Elastaan is een synthetische vezel die zeer elastisch is. Het wordt vaak gebruikt in combinatie met andere stoffen zoals polyester en katoen. Onder spanning kan de stof enorm uitrekken en zonder spanning keert de stof terug naar zijn originele vorm. Hierdoor biedt elastaan veel bewegingsruimte, zonder de pasvorm te verliezen.

Specificaties

SeizoenHet hele jaar door
Kleur (basis)Blauw
EigenschappenLichtgewicht, Stretch, Waterafstotend
Aantal zakken5
TailleRegular Fit
GeslachtHeren
Voorgevormde knieënNee
MateriaalElastan, Polyamide
Type broekLange broek
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Odlo Pants Wedgemount herenbroek

Odlo Pants Wedgemount herenbroek

SeizoenZomer
Kleur (basis)Zwart
EigenschappenWindafstotend
Aantal zakken4
TailleRegular Fit
€ 99,95
Bekijk product
Heren outdoorbroeken

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een goede outdoorbroek is een persoonlijke keuze. Hij moet goed passen: niet te strak of los en op de taille, heupen, billen en benen moet het precies goed vallen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel