< Terug

The North Face Circadian Pant herenbroek

De The North Face Circadian Pant is de ideale herenbroek voor al uw outdooractiviteiten. De broek is erg elastisch, waardoor deze broek zich naar uw lichaam vormt en urenlang comfortabel blijft zitten!

Meer details

€ 99,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Veel bewegingsvrijheid
  • Lichtgewicht
  • Niet waterafstotend of -dicht

Omschrijving The North Face Circadian Pant herenbroek

De The North Face Circadian Pant is een ademende herenbroek, die veel bewegingsvrijheid biedt. Dit komt doordat deze broek zeer elastisch is, wat er ook voor zorgt dat deze broek urenlang comfortabel blijft zitten. De slijtvaste broek is licht van gewicht, wat ervoor zorgt dat deze broek ideaal is om mee te nemen op reis. Hiernaast is de broek sneldrogend en voert vocht gemakkelijk af, waardoor u deze broek zo snel mogelijk weer kunt dragen. Kortom, bent u op zoek naar een zeer comfortabele broek, dan is de The North Face Circadian Pant ideaal voor u!

Productspecificaties

  • Ademend
  • Veel bewegingsvrijheid
  • Zeer elastisch
  • Slijtvast
  • Lichtgewicht
  • Sneldrogend
  • Vochtgeleidend
  • 2 steekzakken
  • Materialen: polyamide, gerecycled polyester, elastaan

Materialen

Polyamide 

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

Gerecycled polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Polyester is helaas niet biologisch afbreekbaar maar wel recyclebaar. Bij goed gebruik en onderhoud van het product gaat het wel langer mee waardoor het product op de lange termijn duurzaam is. Gerecycled polyester is hierdoor een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief. 

Elastaan 

Elastaan is een synthetisch vezel dat uitzonderlijk elastisch is. Door zijn grote rekbaarheid, maar tegelijk zijn stevigheid onderscheidt het zich van andere synthetische stoffen. Het is bijvoorbeeld sterker en duurzamer dan rubber, maar ook veel lichter. Elastaan is zeer lichtgewicht en is daardoor zeer geschikt wanneer u activiteiten gaat doen. Elastaan biedt namelijk ook veel bewegingsruimte doordat het zo elastisch is, zonder de pasvorm te verliezen.

Specificaties

Kleur (basis)Zwart
EigenschappenAdemend, Lichtgewicht, Sneldrogend, vochtgeleidend
Aantal zakken2
GeslachtHeren
Voorgevormde knieënNee
MateriaalElastaan, Gerecycled polyester, Polyamide
Type broekLange broek
Ook gedacht aan?
Alternatieven
The North Face Diablo Pant herenbroek

The North Face Diablo Pant herenbroek

The North Face Lightning Convertible Pants herenbroek

The North Face Lightning Convertible Pants herenbroek

SeizoenHet hele jaar door
Kleur (basis)ZwartZwart
Gewicht (gram)500
EigenschappenWaterafstotendWaterafstotend
Aantal zakken32
€ 119,95
Bekijk product
€ 129,95
Bekijk product
Heren outdoorbroeken

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een goede outdoorbroek is een persoonlijke keuze. Hij moet goed passen: niet te strak of los en op de taille, heupen, billen en benen moet het precies goed vallen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel