< Terug

Olang Bormio THX Herenschoen

Olang Bormio THX Herenlaars Bekijk groter

De Olang Bormio THX is de ideale herenwandelschoen voor deze winter. Deze schoen houdt uw voeten heerlijk warm tot wel -30°C!

Meer details

€ 259,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Stijlvol
  • Isolerend tot -30°C
  • Niet waterdicht

Omschrijving Olang Bormio THX Herenschoen

De Olang Bormio THX is een stijlvolle wandelschoen voor heren, die erg isolerend is. De Olang Bormio THX is geschikt voor wandelingen in de natuur en in de stad, maar kan ook heel goed voor dagelijkse activiteiten gebruikt worden. Deze wandelschoen valt onder de categorie A wandelschoenen, wat inhoudt dat het een lichte, soepele schoen is. De schoenen zijn erg comfortabel om aan te hebben en zijn daarom ideaal om te dragen tijdens het reizen.

De Bormio THX is erg isolerend door de Thinsulate-isolatie en daarom uitermate geschikt om te dragen in de winter. Deze schoen houdt uw voeten warm tot wel -30°C! Doordat de schoen waterafstotend is, is deze ook geschikt om te dragen in de sneeuw en de regen. Deze herenschoen beschikt over een buitenzool van Olang, die voor optimale grip tijdens het wandelen zorgt. 

Productspecificaties

  • Stijlvol
  • Waterafstotend
  • Isolerend
  • Thinsulate-isolatie
  • Te dragen tot -30°C
  • Categorie: A
  • Materialen: 
  • Buitenzool: Olang

Materialen

Gewaxt nubuckleer 

Het buitenmateriaal van de Olang Bormio THX is gemaakt van gewaxt nubuckleer. Nubuckleer is afkomstig van de licht opgeschuurde bovenste laag van de dierenhuid. Door het opschuren voelt het leer zachter aan, neemt het ademend vermogen toe en krijgt het leer een fluweelachtig uiterlijk. Door het nubuckleer te waxen blijft het langer mooi en waterafstotend.

Inlegzool

De Olang Bormio THX heeft een uitneembare inlegzool van MERK. Deze inlegzool draagt bij aan extra wandelcomfort. Wij verkopen ook aangepaste inlegzolen die extra ondersteuning bieden.

Buitenzool

De door Olang ontwikkelde buitenzool geeft en zorgt voor een goede grip en stabiliteit tijdens het wandelen. Deze zolen zorgen voor een goede afwikkeling van de voet. Het profiel van de zool is zo ontwikkeld dat het een goede grip geeft en geen slijk of grond vasthoudt. De zool is hiernaast ook geschikt om te dragen als het sneeuwt of vriest. 

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw wandelschoenen zo lang mogelijk goed blijven, is het belangrijk dat u uw wandelschoenen goed onderhoudt. Wilt u meer weten over hoe u de Olang Bormio THX het beste kunt onderhouden? Lees dan onze pagina: Hoe onderhoud ik mijn wandelschoenen?’.

Specificaties

SeizoenWinter
Kleur (basis)Bruin
EigenschappenIsolerend, Stijlvol, Windafstotend
Categorie wandelschoenA
BuitenzoolOlang
Hoogte schoenMid
WaterdichtNee
GeslachtHeren
BinnenzoolUitneembare binnenzool
Pasvorm (schoenen)Normaal
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Olang Montreal herenlaars

Olang Montreal herenlaars

Olang Montreal OC herenlaars

Olang Montreal OC herenlaars

Kleur (basis)ZwartBruin
EigenschappenWaterdichtWaterdicht
GebruikSneeuw/ijs
BovenmateriaalLeerSchapenwol
Categorie wandelschoenA/B
€ 289,95
Bekijk product
€ 259,95
Bekijk product
Heren wandellaarzen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een wandellaars moet goed zitten. Het passen gaat verder dan aandoen, je moet de laars ook beleven. En dat kan het beste in onze winkel, waar onze ervaren wandelspecialisten voor u klaar staan. Daarom Antilope Outdoor!

  • Dé specialist in wandelschoenen en -laarzen
  • Altijd meer dan 3000 paar wandelschoenen op voorraad.
  • Een experience center om de laarzen buiten uit te proberen.
  • Een persoonlijk intakegesprek en uitgebreide voetmeting door voetkundig personeel.

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel