< Terug

Meindl Vakuum Men Fit Schmal herenwandelschoen

De Meindl Vakuum Men Fit Schmal is een herenwandelschoen met een extra smalle leest. Door de voering sluit de schoen helemaal aan rondom de voet. Dit zorgt er allereerst voor dat de voet op smallere plekken beter aansluit in de schoen. Ten tweede krijgen bredere gedeeltes van de voet geen knelpunten. De schoen heeft een bovenwerk van nubuckleer en een schacht van zacht MFS-schuim. Dit zorgt ervoor dat de enkel goed is ingesloten. Tot slot is de schoen voorzien van Gore-Tex, waardoor hij volledig waterdicht en ademend is. 

Meer details

€ 259,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Meindl Vakuum Men Fit Schmal herenwandelschoen

De Meindl Vakuum Men Fit Schmal is een herenwandelschoen met een extra smalle leest. Door de voering sluit de schoen helemaal aan rondom de voet. Dit zorgt er allereerst voor dat de voet op smallere plekken beter aansluit in de schoen. Ten tweede krijgen bredere gedeeltes van de voet geen knelpunten. De schoen heeft een bovenwerk van nubuckleer en een schacht van zacht MFS-schuim. Dit zorgt ervoor dat de enkel goed is ingesloten. Tot slot is de schoen voorzien van Gore-Tex, waardoor hij volledig waterdicht en ademend is. Het MFS Vakuum ontwerp is een combinatie van een stabiele buitenschoen met een zachte en aanpasbare binnenschoen. Het schuim wordt in de hele schoen gebruikt en het past zich perfect aan aan de vorm van jouw voet. Ook het voetbed past zich aan voor een heerlijk draagcomfort en goede ondersteuning. Tot slot zit bij de hiel elastisch Gore-Tex, wat betekent dat er geen naden zijn om schuren en drukpunten te voorkomen. 

Producteigenschappen Vakuum Men Fit Schmal

  • Bovenmateriaal: nubuckleer
  • Voering: Gore-Tex (waterdicht en ademend)
  • Gewicht: 620 gram (per schoen), 1240 gram (per paar)
  • Categorie A/B: Geschikt voor lichte wandelingen op vlak terrein, middelgebergte en vooralpen op goede tot minder goede paden. Ook geschikt voor een huttentocht

Materiaal

Nubuckleer

Het buitenmateriaal van de Meindl Vakuum Men Fit Schmal is gemaakt van nubuckleer. Nubuckleer is afkomstig van de licht opgeschuurde bovenste laag van de dierenhuid. Door het opschuren voelt het leer zachter aan, neemt het ademend vermogen toe en krijgt het leer een fluweelachtig uiterlijk. Nubuckleer kan gewaxt worden, maar het kan ook heel goed onbehandeld blijven. Als u nubuckleer waxt, wordt het wel donkerder, gladder en glanzender. Wanneer u nubuckleer inspuit met een spray waar wax in zit, behandelt u dit materiaal op de beste manier. 

 

Technieken

MFS 

De Meindl Vakuum Men Fit Schmal bevat het door Meindl ontwikkelde Memory Foam System (MFS). Dit MFS is een soort schuimlaag die verwerkt is rondom het enkel gedeelte van de schoen. Hierdoor wordt de enkel extra ondersteund. Onder invloed van de lichaamstemperatuur vormt het MFS zich helemaal naar de vorm van de voet. Dit zorgt ervoor dat de Meindl Vakuum Men Fit Schmal zich helemaal aanpast aan de vorm van uw voeten. 

Pasvorm

De Meindl Vakuum Men Fit Schmal heeft een smalle leest. De smalle leest is geschikt voor mensen waarbij de standaard pasvorm te wijd is. De smalle leest zorgt voor meer houvast en tredzekerheid bij wandelaars met smallere voeten.

Inlegzool

De Meindl Vakuum Men Fit Schmal heeft een uitneembare inlegzool van Meindl. Deze inlegzool draagt bij aan extra wandelcomfort en is ook los te verkrijgen. Wij verkopen ook aangepaste inlegzolen die extra ondersteuning bieden.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw wandelschoenen zo lang mogelijk goed blijven, is het belangrijk dat u uw wandelschoenen goed onderhoudt. Wilt u meer weten over hoe u de Meindl Vakuum Men Fit Schmal het beste kunt onderhouden? Lees dan onze pagina: Hoe onderhoud ik mijn wandelschoenen?’.

Specificaties

Kleur (basis)Bruin
EigenschappenAdemend, Waterdicht
GebruikBergachtig terrein, Stevige wandelingen, Vlak terrein
BovenmateriaalNubuckleer
Categorie wandelschoenA/B
BuitenzoolMeindl Grip Zool
Gewicht paar (gram)1240
Binnenmateriaal (schoenen)GORE-TEX
Hoogte schoenHoog
GeslachtHeren
BinnenzoolUitneembare binnenzool
Pasvorm (schoenen)Smal
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Meindl Sahara wandelschoen

Meindl Sahara wandelschoen

Meindl Antelao GTX herenwandelschoen

Meindl Antelao GTX herenwandelschoen

Kleur (basis)GrijsGrijs
Gewicht (gram)1900
GebruikStevige wandelingenZwaardere bergwandeling
BovenmateriaalSuedeSuede
Categorie wandelschoenA/BB
€ 194,95
Bekijk product
€ 309,95
Bekijk product
Heren Wandelschoenen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een wandelschoen moet goed zitten. Het passen gaat verder dan aandoen, je moet de schoen ook beleven. En dat kan het beste in onze winkel, waar onze ervaren wandelspecialisten voor u klaar staan. Daarom Antilope Outdoor!

  • Dé specialist in wandelschoenen
  • Altijd meer dan 4500 paar wandelschoenen op voorraad.
  • Een experience center om de schoenen buiten uit te proberen.
  • Een persoonlijk intakegesprek en uitgebreide voetmeting door voetkundig personeel.

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel