< Terug

Zamberlan 220 Anabasis GTX Short herenschoen

De Zamberlan 220 Anabasis GTX Short is een sportieve herenwandelschoen, die volledig water- en winddicht is. Hiernaast beschikt deze schoen over een Vibram-zool, zodat u deze schoenen urenlang comfortabel kunt dragen!

Meer details

€ 189,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Water- en winddicht
  • Ademend
  • Niet geschikt voor langere wandelingen

Omschrijving Zamberlan 220 Anabasis GTX Short herenschoen

De Zamberlan 220 Anabasis GTX Short is geschikt voor wandelingen in de natuur en in de stad, maar kan ook heel goed voor dagelijkse activiteiten gebruikt worden. Deze herenwandelschoen valt onder de categorie A wandelschoenen, wat inhoudt dat het een lichte, soepele schoen is. De schoenen zijn erg comfortabel om aan te hebben en zijn daarom ideaal om te dragen tijdens het reizen.

Het bovenmateriaal van de Zamberlan 220 Anabasis GTX Short is gemaakt van microfiber-materiaal. De voering bestaat uit een Gore-Tex membraan, waardoor deze schoen volledig water- en winddicht is. De 220 Anabis GTX Short beschikt over een buitenzool van Vibram, wat zorgt voor optimale grip tijdens het wandelen. 

Productspecificaties

  • Comfortabel
  • Waterdicht
  • Ademend
  • Gewicht (paar): 900 gram (maat 42)
  • Categorie: A
  • Bovenmateriaal: microfiber
  • Materiaal voering: Gore-Tex
  • Buitenzool: Vibram

Materiaal

De Zamberlan 220 Anabasis GTX Short bevat een GORE-TEX® membraan. Het GORE-TEX® membraan zorgt ervoor dat deze wandelschoenen waterdicht zijn, maar wel ademend blijven. Hierdoor blijven uw voeten droog tijdens het wandelen. 

Inlegzool

De Zamberlan 220 Anabasis GTX Short heeft een uitneembare inlegzool van Zamberlan. Deze inlegzool draagt bij aan extra wandelcomfort. Wij verkopen ook aangepaste inlegzolen die extra ondersteuning bieden.

Buitenzool

Net als veel andere wandelschoenen heeft de Zamberlan 220 Anabasis GTX Short een VIBRAM® buitenzool. Vibramzolen staan bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid en worden daarom vaak gebruikt in wandelschoenen. Deze zolen zorgen voor een goede afwikkeling van de voet. Het profiel van de zool is zo ontwikkeld dat het een goede grip op verschillende ondergronden geeft. Daarnaast is het profiel van de zool zelfreinigend. Hiermee wordt bedoeld dat de zool geen slijk en grond vasthoudt. Doordat Vibramzolen slijtvast zijn, gaan ze langer mee dan andere zolen. 

Als de zool van uw wandelschoenen versleten is, zijn ze aan vervanging toe. Versleten zolen vormen een risico tijdens het wandelen. Doordat het profiel van de zool verdwijnt, neemt de grip af en glijdt u sneller uit. Het is alleen lastig om afscheid te moeten nemen van wandelschoenen die perfect zitten en waarmee mooie tochten zijn gemaakt. Zeker als u uw schoenen altijd goed onderhouden heeft, blijft het bovenmateriaal van de schoen langer goed dan de zool. De wandelschoenen kunnen er dan nog prima uitzien, maar doordat de zool versleten is, worden ze niet meer gebruikt voor wandelingen. Met pijn in het hart nemen wandelaars dan afscheid van hun lievelingsschoenen. Het grote voordeel van de Zamberlan 220 Anabasis GTX Short is dat ze verzoolbaar zijn. Als de zolen van de Zamberlan 220 Anabasis GTX Short in de toekomst versleten zijn, hoeft u ze dus niet weg te gooien. Wij bieden graag de service om uw schoenen te laten verzolen. Breng uw schoenen langs of stuur ze naar ons op. Wij kunnen dan kijken of we ze kunnen voorzien van een nieuwe, originele buitenzool.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw wandelschoenen zo lang mogelijk goed blijven, is het belangrijk dat u uw wandelschoenen goed onderhoudt. Wilt u meer weten over hoe u de Zamberlan 220 Anabasis GTX Short het beste kunt onderhouden? Lees dan onze pagina: Hoe onderhoud ik mijn wandelschoenen?’.

Specificaties

Kleur (basis)Zwart
EigenschappenAdemend, Comfortabel, Waterdicht, Winddicht
BovenmateriaalMicrovezel
Categorie wandelschoenA
BuitenzoolVibram
Gewicht paar (gram)900
Binnenmateriaal (schoenen)GORE-TEX
Hoogte schoenLaag
WaterdichtJa
GeslachtHeren
BinnenzoolUitneembare binnenzool
WinddichtJa
Kan de schoen verzoold worden?Ja, volledige zool
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Zamberlan 321 New Trail Lite Evo LTH Herenwandelschoen

Zamberlan 321 New Trail Lite Evo LTH Herenwandelschoen

Zamberlan Hike Lite GTX RR Herenwandelschoen

Zamberlan Hike Lite GTX RR Herenwandelschoen

Zamberlan 205 Stroll GTX herenwandelschoen

Zamberlan 205 Stroll GTX herenwandelschoen

Kleur (basis)BruinGrijsGrijs
EigenschappenWaterafstotendWaterdichtWaterdicht
GebruikWandelenReizenVlak terrein
BovenmateriaalNubuckleerSuedeSuede
Categorie wandelschoenAA
€ 248,95
Bekijk product
€ 154,95
€ 179,95
Bekijk product
Heren Wandelschoenen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een wandelschoen moet goed zitten. Het passen gaat verder dan aandoen, je moet de schoen ook beleven. En dat kan het beste in onze winkel, waar onze ervaren wandelspecialisten voor u klaar staan. Daarom Antilope Outdoor!

  • Dé specialist in wandelschoenen
  • Altijd meer dan 4500 paar wandelschoenen op voorraad.
  • Een experience center om de schoenen buiten uit te proberen.
  • Een persoonlijk intakegesprek en uitgebreide voetmeting door voetkundig personeel.

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel