< Terug

The North Face Diablo Pant herenbroek

De Diablo Pant is een herenbroek die voorzien is van twee steekzakken en een achterzak met rits. De broek is voornamelijk gemaakt van nylon. 

Meer details

€ 119,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving The North Face Diablo Pant herenbroek

De Diablo Pant van The North Face is een veelzijdige alpinebroek voor heren, die veel beweeglijkheid en comfort biedt. De broek is voornamelijk gemaakt van nylon, waardoor hij lichtgewicht en sneldrogend is. Ook is de Diablo voor een klein gedeelte gemaakt van elastaan, wat zorgt voor stretch in de broek. De Diablo is voorzien van twee steekzakken met rits en een rechterachterzak met rits, waardoor u de belangrijkste benodigdheden veilig op kunt bergen. Verder is de Diablo voorzien van een vaste tailleband met elastiek en een afneembare elastische riem. 

Productspecificaties

  • Stretch
  • Sneldrogend
  • Waterafstotend
  • Gebruik: alpine wandelen
  • Gewicht: 540 gram
  • Materiaal: Nylon, Elastaan

Materiaal

Nylon

Nylon is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Nylon is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van nylon is dat het vocht niet goed opneemt.

Elastaan 

Elastaan is een synthetische vezel die zeer elastisch is. Het wordt vaak gebruikt in combinatie met andere stoffen zoals polyester en katoen. Onder spanning kan de stof enorm uitrekken en zonder spanning keert de stof terug naar zijn originele vorm. Hierdoor biedt elastaan veel bewegingsruimte, zonder de pasvorm te verliezen.

MVTR

Het ademend vermogen van kleding wordt met de Moisture Vapor Transmission Rate (MVTR) weergegeven in g/m²/24 h. Hierbij geldt: hoe hoger de MVTR-waarde hoe beter het ademend vermogen. Deze broek heeft een ademend vermogen van 272 g/m². Dit houdt in dat een vierkante meter van deze stof 272 gram doorlaat in 24 uur.

Specificaties

Kleur (basis)Zwart
Gewicht (gram)500
EigenschappenAdemend, Comfortabel, Sneldrogend, Waterafstotend
Aantal zakken3
Garantie (jaar)2 jaar
GeslachtHeren
Voorgevormde knieënJa
MateriaalNylon
Type broekLange broek
Ook gedacht aan?
Alternatieven
The North Face Circadian Pant herenbroek

The North Face Circadian Pant herenbroek

Kleur (basis)Zwart
Eigenschappenvochtgeleidend
Aantal zakken2
GeslachtHeren
Voorgevormde knieën Nee
€ 99,95
Bekijk product
Heren outdoorbroeken

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een goede outdoorbroek is een persoonlijke keuze. Hij moet goed passen: niet te strak of los en op de taille, heupen, billen en benen moet het precies goed vallen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel