< Terug

Lowa Toro Evo GTX Lo herenwandelschoenen

De Lowa Toro  Evo GTX Lo herenwandelschoenen zijn super sportieve wandelschoenen. De wandelschoenen vallen onder categorie A/B waardoor de schoen ideaal is voor lange wandelingen en lichte wandelingen door de bergen. De Lowa Toro  Evo GTX Lo herenwandelschoenen zijn waterdicht en ademend. 

Meer details

€ 159,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Waterdicht
  • Ademend
  • Sportief
  • Niet waterafstotend

Omschrijving Lowa Toro Evo GTX Lo herenwandelschoenen

Deze super sportieve en flexibele herenschoen is de Lowa Toro  Evo GTX Lo herenwandelschoen. De Lowa Toro  Evo GTX Lo herenwandelschoen zijn uitermate geschikt voor lange wandelingen. Van wandelingen in het bos tot lichte wandelingen in de bergen, deze wandelschoen is een echte allrounder. De Lowa Toro  Evo GTX Lo herenwandelschoenen vallen onder de categorie A/B wandelschoenen. Deze schoenen zijn iets soepeler dan categorie B wandelschoenen en wat steviger dan categorie A wandelschoenen. Vooral wanneer u langer wandelt, maar niet al te zware schoenen aan wilt hebben, zijn deze schoenen de ideale optie.  

Het buitenmateriaal van deze schoen is gemaakt van suede en nubuck. De schoen is gevoerd met GORE-TEX hierdoor is de schoen waterdicht en ademend. De Lowa Toro  Evo GTX Lo herenwandelschoenen hebben een LOWA® Multi Trac® II zool. Deze zool zorgt voor een erg goede grip. 

Producteigenschappen

  • Waterdicht
  • Ademend
  • Goede grip
  • Gewicht (paar): 840 gram (maat UK 8)
  • Categorie A/B
  • Materialen: nubuck, suede, GORE-TEX
  • Buitenzool: LOWA® Multi Trac® II

Materialen

Suède

Het buitenmateriaal van de Lowa Toro  Evo GTX Lo herenwandelschoenen zijn gemaakt van suède. Suède is afkomstig van de basis van de dierenhuid. Het heeft een fluweelachtig uiterlijk en voelt zacht aan. Suède kan geboend worden, maar het kan ook heel goed onbehandeld blijven. 

Nubuckleer

Het buitenmateriaal van de Lowa Toro  Evo GTX Lo is gemaakt van nubuckleer. Nubuckleer is afkomstig van de licht opgeschuurde bovenste laag van de dierenhuid. Door het opschuren voelt het leer zachter aan, neemt het ademend vermogen toe en krijgt het leer een fluweelachtig uiterlijk. Nubuckleer kan gewaxt worden, maar het kan ook heel goed onbehandeld blijven. Als u nubuckleer waxt, wordt het wel donkerder, gladder en glanzender. Wanneer u nubuckleer inspuit met een spray waar wax in zit, behandelt u dit materiaal op de beste manier. 

 

GORE-TEX®

De Lowa Toro  Evo GTX Lo bevat een GORE-TEX® membraan. Het GORE-TEX® membraan zorgt ervoor dat deze wandelschoenen waterdicht zijn, maar wel ademend. Hierdoor blijven uw voeten droog tijdens het wandelen. 

Inlegzool

De Lowa Toro  Evo GTX Lo heeft een uitneembare inlegzool van Lowa. Deze inlegzool draagt bij aan extra wandelcomfort en is ook los te verkrijgen in onze winkel en op onze website. Wij verkopen ook aangepaste inlegzolen die extra ondersteuning bieden.

Buitenzool

Door het driehoekige profielontwerp van de LOWA® Multi Trac® II is de zool geschikt voor multifunctioneel buitengebruik op gematigd terrein. De flexibele rubberen zool zorgt voor een comfortabele afwikkeling van uw voet waardoor u minder snel vermoeid raakt. 

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw wandelschoenen zo lang mogelijk goed blijven, is het belangrijk dat u uw wandelschoenen goed onderhoudt. Wilt u meer weten over hoe u DEZE WANDELSCHOENEN het beste kunt onderhouden? Lees dan onze pagina: Hoe onderhoud ik mijn wandelschoenen?’.

Specificaties

Kleur (basis)Blauw, Grijs
EigenschappenAdemend, Comfortabel, Stijlvol, Waterdicht
GebruikHeuvelachtig terrein, Stevige wandelingen, Wandelen
BovenmateriaalNubuck, Suede
Categorie wandelschoenA/B
BuitenzoolLOWA® Multi Trac®
Gewicht paar (gram)840
Binnenmateriaal (schoenen)GORE-TEX
Hoogte schoenLaag
WaterdichtJa
GeslachtHeren
BinnenzoolUitneembare binnenzool
Pasvorm (schoenen)Normaal
Kan de schoen verzoold worden?Ja, alleen de slijtzool
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Grisport Orlando heren wandelschoen

Grisport Orlando heren wandelschoen

Grisport Comfort herenwandelschoenen

Grisport Comfort herenwandelschoenen

Kleur (basis)BlauwZwart
EigenschappenLichtgewichtLichtgewicht
GebruikReizenReizen
BovenmateriaalSuedeNubuckleer
Categorie wandelschoenAA
€ 79,96
Bekijk product
€ 87,96
Bekijk product
Heren Wandelschoenen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een wandelschoen moet goed zitten. Het passen gaat verder dan aandoen, je moet de schoen ook beleven. En dat kan het beste in onze winkel, waar onze ervaren wandelspecialisten voor u klaar staan. Daarom Antilope Outdoor!

  • Dé specialist in wandelschoenen
  • Altijd meer dan 4500 paar wandelschoenen op voorraad.
  • Een experience center om de schoenen buiten uit te proberen.
  • Een persoonlijk intakegesprek en uitgebreide voetmeting door voetkundig personeel.

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel