< Terug

Meindl Abano GTX herenwandelschoen

Meindl Abano GTX herenwandelschoen Bekijk groter

De Meindl Abano GTX is een waterdichte wandelschoen die zeer geschikt is voor lichte wandelingen en reizen. Ook is de schoen voorzien van een BOA sluiting systeem. Wanneer u aan het knopje draait worden de veters losser of strakker gespannen. Zo sluit of opent de schoen gelijkmatig. Daarnaast is het knopje gemaakt om vuilmakers af te weren. Zo hoeft u uw handschoenen niet uit te doen om uw veters te strikken. Daarnaast kunt u ook niet meer struikelen over losse veters én schiet u uw schoenen sneller aan of uit! Ook heeft u minder kans op voetpijn, ideaal dus!

Meer details

€ 234,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Ademend
  • Waterdicht
  • Niet geschikt voor zware wandelingen

Omschrijving Meindl Abano GTX herenwandelschoen

De Meindl Abano GTX is geschikt voor wandelingen in de natuur en in de stad, maar kan ook heel goed voor dagelijkse activiteiten gebruikt worden. Deze wandelschoen valt onder de categorie A wandelschoenen, wat inhoudt dat het een lichte, soepele schoen is. De schoenen zijn erg comfortabel om aan te hebben en zijn daarom ideaal om te dragen tijdens het reizen. De Abano GTX is voorzien van een boa sluitingssysteem, wat ervoor zorgt dat het model makkelijk, snel en gelijk aansluit op de voeten.

Het buitenmateriaal van de Abano GTX is gemaakt van synthetisch materiaal. De schoen heeft een Gore-Tex voering, die ervoor zorgt dat de schoen waterdicht is. De schoen is voorzien van een Meindl Multi Trail Comfort buitenzool, die zorgt voor een goede grip op verschillende ondergronden. Deze schoen is 98% veganistisch. De schoen kan lijmen met dierlijke grondstoffen bevatten.

Productspecificaties

  • Ademend 
  • Waterdicht
  • Gewicht (paar): 750 gram
  • Categorie A
  • Materialen: synthetisch, GTX
  • Buitenzool: Meindl Multi Trail Comfort 

Materialen

GORE-TEX®

De Abano GTX bevat een GORE-TEX® membraan. Het GORE-TEX® membraan zorgt ervoor dat deze wandelschoenen waterdicht zijn, maar wel ademend. Hierdoor blijven uw voeten droog tijdens het wandelen. 

Wijde leest

De Abano GTX heeft een wijde leest. De wijde leest is geschikt voor mensen voor wie de standaard pasvorm voorin te smal is. De wijde leest heeft aan de hielzijde een normale breedte, maar is iets ruimer aan de kant van de voorvoet. Dit voorkomt dat er vervelende drukpunten ontstaan bij wandelaars met bredere voeten. 

Inlegzool

De Abano GTX heeft een uitneembare inlegzool van Meindl. Deze inlegzool draagt bij aan extra wandelcomfort en is ook los te verkrijgen. Wij verkopen ook aangepaste inlegzolen die extra ondersteuning bieden.

Buitenzool

De door Meindl ontwikkelde buitenzool geeft en zorgt voor een goede grip en stabiliteit tijdens het wandelen. De Multi Trail Comfort zorgen voor een goede afwikkeling van de voet. Het profiel van de zool is zo ontwikkeld dat het een goede grip geeft en geen slijk of grond vasthoudt.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw wandelschoenen zo lang mogelijk goed blijven, is het belangrijk dat u uw wandelschoenen goed onderhoudt. Wilt u meer weten over hoe u de Abano GTX het beste kunt onderhouden? Lees dan onze pagina: Hoe onderhoud ik mijn wandelschoenen?’.

Specificaties

Kleur (basis)Zwart
EigenschappenAdemend, Waterdicht
GebruikDagelijks gebruik, Lichte wandelingen, Reizen
Categorie wandelschoenA
Gewicht paar (gram)750
Binnenmateriaal (schoenen)GORE-TEX
Hoogte schoenLaag
WaterdichtJa
GeslachtHeren
BinnenzoolUitneembare binnenzool
Pasvorm (schoenen)Breed
Veganistische schoenenJa 98%
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Merrell Bask Fisher

Merrell Bask Fisher herensandaal

Meindl Hawaii herensandaal

Meindl Hawaii herensandaal

Meindl Houston GTX Herenschoen

Meindl Houston GTX Herenschoen

Meindl Bogota LF heren wandelschoen

Meindl Bogota LF heren wandelschoen

Kleur (basis)BruinZwartBlauwBruin
EigenschappenGeurwerendWaterafstotendWaterdichtWaterdicht
GebruikDagelijks gebruikReizenReizenWandelen
BovenmateriaalSuedeSuedeSuedeVelour
Categorie wandelschoenAA
€ 79,96
€ 149,95
Bekijk product
€ 209,95
Bekijk product
€ 189,95
Heren Wandelschoenen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een wandelschoen moet goed zitten. Het passen gaat verder dan aandoen, je moet de schoen ook beleven. En dat kan het beste in onze winkel, waar onze ervaren wandelspecialisten voor u klaar staan. Daarom Antilope Outdoor!

  • Dé specialist in wandelschoenen
  • Altijd meer dan 4500 paar wandelschoenen op voorraad.
  • Een experience center om de schoenen buiten uit te proberen.
  • Een persoonlijk intakegesprek en uitgebreide voetmeting door voetkundig personeel.

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel