< Terug

Merrell Accentor Sport Mid GTX herenwandelschoen

Merrell Accentor Sport Mid GTX herenwandelschoen Bekijk groter

De Merrell Accentor Sport Mid GTX is een waterdichte herenwandelschoen die uitermate geschikt is voor lange wandelingen. De schoenen zitten comfortabel en bieden goede ondersteuning aan de voeten tijdens het wandelen. 

Meer details

€ 129,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Merrell Accentor Sport Mid GTX herenwandelschoen

De Merrell Accentor Sport Mid GTX is uitermate geschikt voor lange wandelingen. Van wandelingen in het bos tot lichte wandelingen in de bergen, deze wandelschoen is een echte allrounder. Deze wandelschoen valt onder de categorie A/B wandelschoenen. Deze schoenen zijn iets soepeler dan categorie B wandelschoenen en wat steviger dan categorie A wandelschoenen. Vooral wanneer u langer wandelt, maar niet al te zware schoenen aan wilt hebben, is de Merrell Accentor Sport Mid GTX een ideale optie. Deze schoen bevat geen dierlijke grondstoffen en is daardoor 100% veganistisch.

De buitenkant van de wandelschoen is voorzien van suède en mesh wat bijdraagt aan een stevige pasvorm en langdurig comfort. Dankzij de GORE-TEX® membraan is de schoen waterdicht. Het Merrell luchtkussen in de hiel absorbeert schokken en biedt een goede stabiliteit. De uitneembare, voorgevormde Merrell Kinetic Fit™ binnenzool geeft een flexibele ondersteuning. De persgegoten EVA tussenzool draagt bij aan stabiliteit en comfort. Daarnaast geeft het gegoten nylon ondersteuning aan de voetboog. De buitenzool biedt een goede grip tijdens het wandelen. 

Producteigenschappen

  • Ademend
  • Waterdicht
  • Comfortabel
  • Gewicht: 1560 gram/paar
  • Materialen: suède, mesh, GORE-TEX®

Materialen

Suède

Het buitenmateriaal van de Merrell Accentor Sport Mid GTX is gemaakt van suède. Suède is afkomstig van de basis van de dierenhuid. Het heeft een fluweelachtig uiterlijk en voelt zacht aan. Suède kan geboend worden, maar het kan ook heel goed onbehandeld blijven.

Mesh

Het buitenmateriaal van de Merrell Accentor Sport Mid GTX is daarnaast gemaakt van mesh. Mesh is een synthetisch materiaal dat in verschillende vormen gemaakt wordt. Door het gebruik van mesh is de schoen licht, flexibel en is het ademend vermogen hoog.

GORE-TEX®

De Merrell Accentor Sport Mid GTX bevat een GORE-TEX® membraan. Het GORE-TEX® membraan zorgt ervoor dat de wandelschoenen waterdicht zijn, maar wel ademend. Hierdoor blijven uw voeten droog tijdens het wandelen. 

Inlegzool

De Merrell Accentor Sport Mid GTX  heeft een uitneembare inlegzool van Merrell. Deze Kinetic Fit™  binnenzool draagt bij aan extra wandel comfort. Wij verkopen ook aangepaste inlegzolen die extra ondersteuning bieden.

Buitenzool

De door Merrell ontwikkelde buitenzool geeft en zorgt voor een goede grip en stabiliteit tijdens het wandelen. Deze buitenzolen zorgen voor een goede afwikkeling van de voet. Het profiel van de zool is zo ontwikkeld dat het een goede grip geeft en geen slijk of grond vasthoudt. 

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw wandelschoenen zo lang mogelijk goed blijven, is het belangrijk dat u uw wandelschoenen goed onderhoudt. Wilt u meer weten over hoe u deze wandelschoenen het beste kunt onderhouden? Lees dan onze pagina: Hoe onderhoud ik mijn wandelschoenen?’.

Specificaties

Kleur (basis)Zwart
Gewicht (gram)1560
EigenschappenAdemend, Comfortabel, Waterdicht
GebruikBergachtig terrein, Dagelijks gebruik, Lichte wandelingen
BovenmateriaalMesh, Suede
Categorie wandelschoenA/B
Binnenmateriaal (schoenen)GORE-TEX
Hoogte schoenMid
WaterdichtJa
GeslachtHeren
BinnenzoolUitneembare binnenzool
Pasvorm (schoenen)Normaal
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Merrell Annex Trak Low herenwandelschoen

Merrell Annex Trak Low herenwandelschoen

Hanwag Belorado II Mid Bunion Lady GTX dameswandelschoen

Hanwag Belorado II Mid Bunion Lady GTX dameswandelschoen

Kleur (basis)BruinZwart
Gewicht (gram)810
EigenschappenWaterdicht
GebruikWandelenLichte wandelingen
BovenmateriaalNubuckleerSuede
€ 139,95
Bekijk product
€ 249,95
Bekijk product
Heren Wandelschoenen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een wandelschoen moet goed zitten. Het passen gaat verder dan aandoen, je moet de schoen ook beleven. En dat kan het beste in onze winkel, waar onze ervaren wandelspecialisten voor u klaar staan. Daarom Antilope Outdoor!

  • Dé specialist in wandelschoenen
  • Altijd meer dan 4500 paar wandelschoenen op voorraad.
  • Een experience center om de schoenen buiten uit te proberen.
  • Een persoonlijk intakegesprek en uitgebreide voetmeting door voetkundig personeel.

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel