< Terug

Deuter Belt II Heuptas

De Deuter Belt II is de ideale heuptas om te dragen tijdens uw wandelingen. Deze tas beschikt over 2 opbergvakken, waardoor u genoeg ruimte heeft voor uw spullen!

Meer details

€ 23,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
levering 1 a 2 werkdagen Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • 2 vakken
  • Verstelbaar
  • Geen opbergruimte voor drinkfles

Omschrijving Deuter Belt II Heuptas

De Deuter Belt II is een onmisbare heuptas tijdens uw wandelingen. Deze tas beschikt over 2 vakken: een voorvak en groot vak die met een rits afsluitbaar zijn. Zo kunt u al uw benodigde spullen met u meedragen! De heuptas is verstelbaar, zodat deze perfect op uw lichaam aansluit. Kortom, bent u op zoek naar een praktische heuptas met voldoende opbergruimte, dan is de Deuter Belt II ideaal voor u!

Productspecificaties

  • 2 vakken
  • Verstelbare heupgordel
  • Inhoud: 2,5 L
  • Afmetingen (H x B x D): 16 x 33 x 8 cm
  • Gewicht: 120 gram
  • Materiaal: polyamide

Materiaal

Polyamide 

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

PFC vrij

De Deuter Belt II is geproduceerd zonder het gebruik van milieuverontreinigende fluorkoolstoffen (PFC's). Het gebruik van PFC’s in de textielafwerking zorgt ervoor dat kleding water-, vuil- en vetafstotend wordt. In de Deuter Belt II is er gebruik gemaakt van een alternatieve afwerking zonder het gebruik van PFC’s. Hierdoor is het product water- en vuilafstotend. Alleen een olie afstotende werking kan momenteel nog niet bereikt worden met een PFC-vrije afwerking.

Specificaties

Kleur (basis)Blauw
(Rug)zak inhoud in liter2.5
MateriaalPolyamide
Hoogte16 cm
Breedte33 cm
Diepte8 cm
Aantal vakken2
Heuptassen

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van online kopen niet aan, omdat u niet zeker bent van bijvoorbeeld de maat of kleur van deze heuptas? Kom dan langs in onze winkel in Alblasserdam. Vertel ons wat u wenst en onze ervaren medewerkers zullen u een passend advies geven en de nodige ondersteuning aanbieden.

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel