< Terug

Deuter Pulse 3 heuptas

De Pulse 3 is de ideale heuptas tijdens het fietsen of wandelen. U kunt essentiële benodigdheden kwijt in de verschillende vakken. 

Meer details

€ 59,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
levering 1 a 2 werkdagen Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Deuter Pulse 3 heuptas

De Pulse 3 is ideaal wanneer u een fietser, wandelaar of duursporter bent die uw benodigdheden lichtgewicht om uw heup mee wilt dragen en uw rug vrij wilt houden. De Pulse heuptas is comfortabel om te dragen en voorzien van een optimale ventilatie. De verschillende vakken bieden ruimte voor essentiële benodigdheden, zoals proviand of uitrusting. Het compartiment dat zich het dichtst bij het lichaam bevindt, biedt plaats voor een drinksysteem van 1,5 liter. 

Productspecificaties

  • Inhoud: 5 liter
  • Gewicht: 350 gram
  • Afmetingen: 21x64x10 cm 

PFC vrij

De Deuter Pulse heuptas is geproduceerd zonder het gebruik van milieuverontreinigende fluorkoolstoffen (PFC's). Het gebruik van PFC’s in de textielafwerking zorgt ervoor dat kleding water-, vuil- en vetafstotend wordt. In de Deuter Pulse heuptas is er gebruik gemaakt van een alternatieve afwerking zonder het gebruik van PFC’s. Hierdoor is het product water- en vuilafstotend. Alleen een olie afstotende werking kan momenteel nog niet bereikt worden met een PFC-vrije afwerking.

Specificaties

Kleur (basis)Zwart
Alternatieven
Deuter Belt I Heuptasje

Deuter Belt I Heuptasje

Kleur (basis)Zwart
Gewicht (gram)105
(Rug)zak inhoud in liter1.5
Ruimte voor drinksysteem?Nee
MateriaalPolyamide
€ 19,95
Bekijk product
Heuptassen

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van online kopen niet aan, omdat u niet zeker bent van bijvoorbeeld de maat of kleur van deze heuptas? Kom dan langs in onze winkel in Alblasserdam. Vertel ons wat u wenst en onze ervaren medewerkers zullen u een passend advies geven en de nodige ondersteuning aanbieden.

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel