EXTRA MAATREGELEN CORONA

U BENT EN BLIJFT WELKOM!

Beste Vrienden van Antilope Outdoor,
In deze onzekere tijden willen wij u allen een hart onder de riem steken. Weet dat wij u zeer dankbaar zijn, want zonder u kunnen wij niet bestaan. Samen komen wij dit te boven! Om met de situatie om te kunnen gaan, hebben ook wij extra maatregelen genomen en services bedacht waarmee wij u op afstand kunnen bedienen.
Allereerst willen wij benadrukken dat u nog altijd van harte welkom bent in onze winkel in Alblasserdam. Onze winkel blijft open. 


VOOR DE THUISBLIJVERS

Wij begrijpen het natuurlijk als u er de voorkeur aan geeft thuis te blijven. Onze webshop is 24 uur per dag open, dus blijf ons bezoeken op onze website, https://www.antilopeoutdoor.nl/ Ook zijn wij nog altijd telefonisch (+31 78-7850351), via WhatsApp of via e-mail (info@antilopeoutdoor.nl) te bereiken voor al uw vragen.

Voor mensen uit de regio Alblasserwaard/Drechtsteden bieden wij tevens de mogelijkheid aan om producten direct bij u thuis te bezorgen. Wij komen uw bestelling dan persoonlijk bij u afleveren, zodat u thuis het artikel kunt passen. Wenst u hiervan gebruik te maken, kunt u dit aan ons laten weten via bovenstaande kanalen.


WELKE MAATREGELEN NEMEN WIJ?

Als winkel doen we ons uiterste best om geen ‘doorgeefluik’ van het virus te zijn. Daarom:

  • Desinfecteren onze medewerkers regelmatig hun handen. 
  • Houden wij in de winkel 1,5 meter afstand. Wij geven u dus helaas geen hand (maar we lachen wel vriendelijk). Wij zorgen ervoor dat er in de winkel meer dan voldoende ruimte is om te winkelen met 1,5 meter afstand.
  • Worden trapleuningen, deurklinken, bureaus, computers etc. minstens een keer per dag grondig schoongemaakt. Kassa en pinapparaat worden na iedere transactie gereinigd.
  • Houden we elkaar nauwlettend in de gaten. Mocht er een reëel vermoeden zijn dat iemand drager is van het virus, dan nemen we direct de juiste maatregelen. Medewerkers met ziekteverschijnselen sturen wij naar huis.
  • Beperken wij het aantal bezoekers in de winkel. Dit is ingesteld om te voorkomen dat wij de 1,5 meter afstand niet meer kunnen waarborgen. Dit kan betekenen dat wij u verzoeken op een later tijdstip terug te komen. Let wel: de kans dat dit noodzakelijk is, is vrij klein.

Verder volgen wij uiteraard de richtlijnen van het RIVM nauwgezet op. Mochten daarin veranderingen komen, dan passen wij dit direct aan.


WAT KUNT U ALS KLANT DOEN?

Wij verzoeken ook u 1,5 meter afstand in de winkel te houden van personeel en andere klanten, ter voorkoming van besmetting. Wij hebben maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat hier voldoende ruimte in de winkel voor is. Omdat onze winkel een publieke ruimte is, is het advies om binnen een mondkapje te dragen.

Wilt u 1 op 1 geholpen worden? Dan is dat ook mogelijk! U kunt ons contacteren voor een afspraak. Dan zorgen wij voor een afgezonderde ruimte in onze winkel waar u door een van onze medewerkers (op gepaste afstand) geholpen wordt.

Vertoont u verkoudheidsklachten? Dan zien wij u in de winkel graag op een ander moment. U bent natuurlijk altijd welkom op onze webshop, http://www.antilopeoutdoor.nl/


OPENINGSTIJDEN

Onze winkel blijft open op de reguliere tijden. Alleen zal de winkel op vrijdag eerder sluiten dan u gewend bent, om acht uur in plaats van half negen, vanwege het afschaffen van de koopavond. U kunt ons bezoeken:

Di/Wo/Do: 9.30 - 17.30
Vr: 9.30 - 20.00
Za: 9.30 - 17.00

Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe. Wandelen en buiten actief zijn behoren tot de gezondste zaken die mensen kunnen doen. Ga er lekker op uit en zoek naar de allermooiste plekjes waar (bijna) niemand anders is, houd anderhalve meter afstand van elkaar, en geniet van de buitenlucht!

Met een sportieve groet,

Team Antilope Outdoor


Tienduizend - Het belang van stappentellen

Tienduizend - Het belang van stappentellen

Tienduizend, het lijkt wel het nieuwe magische getal. Hoe vaak hoor je iemand zeggen dat hij nog even een wandeling Lees het volledige artikel

De belangrijkste voordelen van wandelen

De belangrijkste voordelen van wandelen

Grote groepen Nederlanders herontdekken het wandelen. Zeker na een lange dag thuis is een rondje lopen de ideale manier om de buitenlucht te...

Lees het volledige artikel
De waardering van www.antilopeoutdoor.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 1371 reviews.