1-op-1-service

Wij begrijpen het zeer goed als u in deze tijd van corona liever niet wandelschoenen uitzoekt op een plek waar andere klanten zijn. Speciaal daarvoor bieden wij in deze periode iets extra's aan: de 1-op-1-winkelservice.

personal shopping

Wat houdt het in?

U krijgt bij ons een personal shopping service. Wij hebben een gedeelte van de winkel gereserveerd, waar wij u persoonlijk zullen assisteren bij het uitzoeken van wandelschoenen. U kunt hier dus de schoenen passen en uitproberen in een deel van de winkel waar geen andere klanten komen. 

De service geschiedt op afspraak. Heeft u interesse, neem dan contact met ons op. Wij zullen dan een vol uur voor u reserveren.

Ook bij deze service houden wij de voorschriften van het RIVM in acht. Dat betekent dus dat ook wij 1,5 meter afstand zullen houden. Vanzelfsprekend wordt deze ruimte regelmatig, na ieder bezoek, schoongemaakt.

Hoe maakt u een afspraak?

Voor een afspraak kunt u ons telefonisch (078-7850351), via WhatsApp (078-7850351) of via e-mail (info@antilopeoutdoor.nl) bereiken. Telefonisch zijn wij te bereiken op onze openingstijden, van dinsdag tot en met zaterdag op kantooruren, en op vrijdagavond tot 20.30.


In de schijnwerpers: Vaude

In de schijnwerpers: Vaude

Vaude, een bekende naam op het gebied van artikelen in de outdoorbranche. Ook bij Antilope in de winkel een merk dat ruim vertegenwoordigd is...

Lees het volledige artikel

Hestra handschoenen

Hestra handschoenen

Hestra is een Zweeds bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van handschoenen. Wereldwijd staan ze bekend om hun hoge...

Lees het volledige artikel
De waardering van www.antilopeoutdoor.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 956 reviews.