Reparatie en onderhoud

U kunt bij ons niet alleen terecht voor kleding, wandelschoenen en andere accessoires, maar ook voor reparatie en onderhoud van uw schoenen en jassen. Mochten uw zolen gaan slijten of is uw jas niet meer waterdicht, neem hem gerust mee naar de winkel. Onze medewerkers staan met een kop koffie voor u klaar!

Schoenen-APK

Wandelschoenen zijn zeer robuust, maar hebben niet het eeuwige leven. Na verloop van tijd zullen zij slijtagesporen gaan vertonen. Ook dan kunt u bij ons terecht. 
Klein onderhoud als inspuiten of het vervangen van binnenzolen en veters doen wij zelf. Dit gebeurt in de winkel en is klaar terwijl u wacht. U kunt de onderhoudsproducten ook bij ons kopen.

  

Verzolen wandelschoenen

Voor grotere reparaties, zoals het vervangen van de buitenzolen, werken wij samen met een reparatiebedrijf, Repair Service Boer. Dit bedrijf is gespecialiseerd in merken als LowaMeindl en Hanwag. Zodra uw schoenen gereed zijn, dan krijgt u bericht van ons, zodat u ze bij ons kan komen afhalen.

    

Kleding

Voor het onderhoud van kleding hebben wij allerlei middelen in de winkel. Ook kunnen wij jassen en dergelijke voor u waxen met bijvoorbeeld Greenland Wax of inspuiten met een waterafstotende spray. Voor het vermaken van kledingstukken werken wij samen met een kledingreparateur. 

Heeft u verder nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. U kunt ons altijd bereiken op de chattelefonisch (+31 78-7850351), via WhatsApp of via e-mail (info@antilopeoutdoor.nl).

FjällRäven Greenland Wax

Grangers Performance Repel

Spray Plus 275ml

€ 9,95

€ 14,95


Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel