Garantie, ruilen en retour:

Bent u toch niet tevreden over het product? Voldoet het produkt aan uw wensen? Geen probleem! Wij lossen het op, u heeft 30 dagen bedenktijd. Welke reden u ook heeft, voor ons is het altijd een reden die we serieus nemen:

  • Minimaal 2 jaar garantie op onze producten. Bij de meeste producten staat het vermeld.
  • Blijkt dat u een nieuw product krijgt, dan heeft u dat vaak de volgende dag al in huis
  • Krijgt u geld terug, dan is dat altijd binnen 5 werkdagen.

Bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling binnen 30 dagen te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@antilopeoutdoor.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Stuur ons een e-mail: info@antilopeoutdoor.nl als u het product wilt retourneren. Neem daar alstublieft de volgende gegevens in op:

  • Naam
  • E-mail adres
  • Telefoonnummer
  • Ordernummer
  • Reden van retour (optioneel)

Binnen 24 uur krijgt u van ons een reactie met de acties die wij voor u gaan ondernemen. 

Naast mailen kunt u er ook voor kiezen om via het Modelformulier herroepingsrecht een product voor retour aan te melden. Klik op de link om het formulier te openen. Deze kunt u uitprinten en opsturen naar: Antilope Outdoor, Cortgene 9, 2951 EA Alblasserdam.

Garantie: U krijgt gratis (bij bestellingen boven 30,- euro) een nieuw product toegestuurd

Retour: U krijgt van ons de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief het pakketje te retourneren. De kosten zijn afhankelijk van het formaat van het pakketje.

Ruilen: Wij ruilen een product gratis om. Inclusief de verzendkosten van u naar ons, mits het een product boven de 30,- euro is.

Volg uw retouren middels: Retouren of Ruilen

 Klachten

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@antilopeoutdoor.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

We zijn gebonden aan algemene voorwaarden. U mag ze op een mooi moment eens doornemen. 


De belangrijkste voordelen van wandelen

De belangrijkste voordelen van wandelen

Grote groepen Nederlanders herontdekken het wandelen. Zeker na een lange dag thuis is een rondje lopen de ideale manier om de buitenlucht te...

Lees het volledige artikel

Wandelen in tijden van corona

Wandelen in tijden van corona

In deze tijd wordt van ons gevraagd zoveel mogelijk thuis te blijven. Tegelijkertijd blijft een dagelijkse frisse neus belangrijk voor de...

Lees het volledige artikel
De waardering van www.antilopeoutdoor.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 1272 reviews.