Sinterklaas prijsvraag 2021

De Sint is weer in het land en de Pieten zijn al volop aan het strooien. En dat gebeurt met zoveel enthousiasme dat in onze winkel een wandelschoen helemaal gevuld is met kruidnoten!

Raad het aantal kruidnoten

Wij hebben de maat 46,5 Hanwag wandelschoen voor je op de foto gezet. Je kan hem trouwens ook in onze winkel in Alblasserdam bekijken. Kan jij raden hoeveel kruidnoten de Pieten in deze schoen gestrooid hebben?* Geef dit uiterlijk zaterdag 4 december aan ons door en wie weet win jij een paar Hanwag wandelschoenen.

* Alleen de kruidnoten in de schoen tellen mee.

ANTWOORD DOORGEVEN

De spelregels lees je onder de foto 

De spelregels

  • Raad het aantal kruidnoten. Let op! Alleen de kruidnoten in de schoen tellen mee.

  • Geef het aan ons door per e-mail (info@antilopeoutdoor.nl) of in de winkel. Vermeld hierbij ook je naam en contactgegevens (telefoonnummer en/of emailadres).

  • Zit jij het dichtst bij het juiste aantal of raad je het juiste aantal, dan win je een paar Hanwag wandelschoenen. Zijn er meerdere deelnemers die een gelijk aantal hebben geraden dan zal er geloot worden.

  • Deze actie loopt van 13 november t/m 4 december 2021.

  • Uiterlijk 10 december 2021 maken wij de winnaar bekend.

 

Adresgegevens:

Antilope Outdoor
Cortgene 9
2951 EA  ALBLASSERDAM

Tel: 078-7850351
e-mail: info@antilopeoutdoor.nl

 

Openingstijden:

Di t/m Do: 9.30 - 17.30
Vr: 9.30 - 18.00 (i.v.m. de huidige coronamaatregelen zijn wij t/m 3 december op vrijdag open tot 18.00 uur i.p.v. 20.30 uur)
Za: 9.30 - 17.00


Op pad met de juiste regenkleding
Op pad met de juiste regenkleding

Met de hedendaagse regenkleding is zweten verleden tijd en loop je er toch stijlvol bij. Waar let je op? Wij helpen je...

Lees het volledige artikel
Antilope Outdoor gaat uitbreiden
Antilope Outdoor gaat uitbreiden

Na ruim 8 jaar aan de Cortgene 9 in Alblasserdam hebben we het ambachtsherenhuis Huis Rijkee aan Cortgene 7 ook bij onze...

Lees het volledige artikel