Gratis verzenden: gratis thuisbezorgd bij besteding van €30,-

Verzend- en verzekeringskosten:
Alle bestellingen worden in Nederland gratis thuisbezorgd vanaf € 30,00! Voor de overige EU landen wordt een apart tarief gehanteerd, afhankelijk per land. Onder deze bestelwaarde geldt een vaste bijdrage van € 3,95 aan verzendkosten. Antilope Outdoor draagt het risico voor beschadiging of zoekraken van uw pakket tijdens de verzending.

Verzending en levering:
We werken samen met DHL, Selectvracht en een lokale distirbiteur. Afhankelijk van het verzendadres kiezen wij voor de beste optie. Mocht u een voorkeur hebben dan horen we dat natuurlijk ook graag!

Snelle levering: vandaag voor 17:00 besteld, vandaag nog verzonden

Levertijd:
Indien u maandag t/m zaterdag voor 17:00 uur bestelt, dan wordt uw pakket nog dezelfde dag verstuurd. Nederlandse klanten krijgen hun bestelling dan doorgaans de volgende dag geleverd. Verzendingen naar het buitenland kosten meer tijd.

Indien een besteld artikel niet direct uit voorraad leverbaar is, informeren wij u binnen een paar uur over de te verwachten levertermijn. Mocht een product niet meer leverbaar zijn, dan zoeken we naar een goed alternatief. Uiteraard kunt u ook altijd kosteloos annuleren indien u dit wenst.

Niet thuis?

Pakketten Nederland worden aangeboden via landelijke organisatie Selektvracht. Pakketten boven de 10 kg en pakketten naar het buitenland worden aangeboden via DHL. Deze organisaties hebben een avondbezorging en een zaterdagochtendbezorging. Bij de pakketten via Selektvracht (tot 10 kg) gaan ze standaard vier keer bij u langs, twee keer in de middag, vervolgens twee keer in de avond.

Als u niet thuis bent, dan krijgt u een briefje dat het bij de buren ligt. Als dat niet lukt (of bij de bestelling geeft u aan dat u dat niet wilt), dan neemt DHL de bestelling weer mee terug. Tot aan vier keer toe gaan ze dus bij u langs. Daarna ligt het bij DHL en krijgt u een brief door de deur met bericht hierover. 

 

Verdere opmerkingen

Verzending onder rembours:
Bij bestelling onder rembours betaal je het bedrag van de bestelling plus de door ons gehanteerde rembourskosten. Dit totaalbedrag betaal je bij ontvangst van je pakketje. Door onder rembours te bestellen ga je met deze voorwaarden akkoord.

Rembourskosten:
Nederland en Europa € 5,-. Rembours bestellingen kunnen uitsluitend telefonisch of per mail worden doorgegeven. Geef in uw mail duidelijk aan welk(e) artikel(en) uw wenst, eventueel aangevuld door kleur, maat en aantal(len). Vergeet niet uw naam, adres en telefoonnummer mee te sturen mochten we contact met u willen op nemen.

Remboursbestellingen worden per mail/telefoon bevestigd en nog dezelfde dag klaargemaakt voor verzending. Uiteraard kunt u ook telefonisch uw bestelling doorgeven op 078-7850351 of 06-28136662

Betaling:
U kunt in de winkel contant en met pin betalen. Op de website kunt u betalen met IDEAL, Sofort banking, Mister Cash, AfterPay of u kunt ervoor kiezen om het bedrag over te maken. Sofort Banking is veilig en te gebruiken in veel landen in Europa, waaronder België en Duitsland. Mocht u in een straal van ca. 20 km rondom Alblasserdam wonen, dan kunnen we uw bestelling vaak dezelfde dag nog leveren en kunt u eventueel contant bij aflevering betalen. Kiest u dan bij de betaalmogelijkheden om het bedrag over te maken en geeft u aan bij de opmerkingen dat u hier graag gebruik van wenst te maken.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kunt u dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf uw smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Service en garantie:
We hebben ons assortiment heel bewust opgebouwd met de meest hoogwaardige merken. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn aan het product dat u bij ons gekocht heeft, dan kunt u het terugsturen (zie retourneren) of bij ons terugbrengen.

Omdat er zulke hoge eisen worden gesteld aan de producten die we leveren, zijn we ook heel coulant in het oplossen van eventuele fouten. De eerste twee jaar heeft u daar sowieso recht op, daarna kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen.

Vragen of opmerkingen, we horen ze graag!

Met vriendelijke groet,

Lida en Evert