< Terug

Lowa Robin GTX QC kinderwandelschoen

Deze multifunctionele kinderschoenen zijn ideaal wanneer uw kind buitenactiviteiten gaat doen. De schoenen zijn voorzien van een QuickLace systeem, waardoor ze niet zelf de veters hoeven te strikken en de schoenen toch strak aan de voeten zitten. 

Meer details

€ 99,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Lowa Robin GTX QC kinderwandelschoen

De Robin GTX QC kinderwandelschoenen zijn multifunctionele wandelschoenen die geschikt zijn voor veel sportieve buitenactiviteiten. Ze zijn goed te gebruiken voor wandelingen in de bergen of in het bos, maar komen ook heel goed van pas bij scoutingactiviteiten en in een klimbos. De Robin GTX QC zijn ontwikkeld voor de jonge voeten en zorgen voor een optimale ondersteuning van de groeiende voeten. Dankzij het quicklace systeem kan uw kind gemakkelijk de schoenen zelf aan- en uittrekken. De Robin GTX QC schoenen zijn stevig en beschermen de voeten van uw kind tijdens het ravotten. De buitenzool is speciaal ontworpen voor kinderen en zorgt voor een goede grip op verschillende ondergronden.

Het buitenmateriaal van de schoenen is gemaakt van suede. De schoen heeft een voering van Gore-Tex. Het GORE-TEX membraan dat in de schoen verwerkt is, zorgt ervoor dat uw kind niet snel natte voeten krijgt.

Productspecificaties

  • Ademend
  • Waterdicht
  • Gewicht paar: 412 gram (maat 31)
  • Materialen: suede, GTX

Materialen

Suède

Het buitenmateriaal van de Robin GTX QC is gemaakt van suède. Suède is afkomstig van de basis van de dierenhuid. Het heeft een fluweelachtig uiterlijk en voelt zacht aan. Suède kan geboend worden, maar het kan ook heel goed onbehandeld blijven.

GORE-TEX®

De Robin GTX QC bevat een GORE-TEX® membraan. Het GORE-TEX® membraan zorgt ervoor dat deze kinderwandelschoenen waterdicht zijn, maar wel ademend. Hierdoor blijven uw voeten droog tijdens het wandelen.

Quicklace™-systeem

Dankzij het Quicklace™-systeem hoeft uw kind geen veters te strikken als ze de schoenen aantrekken. Het systeem bestaat uit een veterkoord die door alle veterogen zit en een stopper. De uiteinden van het veterkoord zijn met elkaar verbonden  Als u de ‘stopper’ naar beneden trekt, wordt de schoen gelijkmatig strakker. 

Specificaties

Kleur (basis)Blauw, Grijs, Groen
BovenmateriaalSuede
Gewicht paar (gram)412
Binnenmateriaal (schoenen)GORE-TEX
Hoogte schoenMid
GeslachtKinderen
Kan de schoen verzoold worden?Ja, alleen de slijtzool
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Lowa Kody III GTX MID Junior wandelschoen maat 27-35

Lowa Kody III GTX MID Junior wandelschoen maat 27-35

Kleur (basis)Groen
EigenschappenWinddicht
GebruikDagelijks gebruik
BovenmateriaalTextiel
Gewicht paar (gram)570
€ 129,95
Bekijk product
Kinder wandelschoenen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een wandelschoen moet goed zitten. Het passen gaat verder dan aandoen, je moet de schoen ook beleven. En dat kan het beste in onze winkel, waar onze ervaren wandelspecialisten voor u klaar staan. Daarom Antilope Outdoor!

  • Dé specialist in wandelschoenen
  • Altijd meer dan 4500 paar wandelschoenen op voorraad.
  • Een experience center om de schoenen buiten uit te proberen.
  • Een persoonlijk intakegesprek en uitgebreide voetmeting door voetkundig personeel.

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel