< Terug

Primus Wintergas 230 g

P220771

Primus Wintergas 230 g Bekijk groter

Dit Wintergas van Primus werkt tot temperaturen tot -22 graden, waardoor u zelfs uw eten klaar kunt maken in gebieden waar het vriest. Inhoud van 230 gram.

Meer details

€ 8,95

Op voorraad Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Specificaties

Gewicht (gram) :390

Omschrijving Primus Wintergas 230 g

Het Wintergas van Primus is zo gemaakt dat het effectief werkt tot -22°C. Bij een kachel met gaspatroon is het altijd het geval dat hoe lager de temperatuur is, hoe slechter de prestaties van de kachel. De belangrijkste innovatie achter Primus Winter Gas bij koud weer is het Vapor Mesh, een zeer absorberend papier in het patroon dat de druk hoger houdt waardoor de kachel beter loopt. Het VaporMesh vergroot het oppervlak waarop de vloeibare brandstof kan verdampen tot gasvorm. Het oppervlak maakt de overgang van vloeistof naar gas sneller en de snelheid van dit proces bepaalt de druk in het patroon. In vergelijking met voorgaande cartridges werkt dit beter in omstandigheden waarin het voorheen moeilijk was om brandstoffen te gebruiken.

Functies:

  • Inhoud: 230 gram
  • Afmetingen: 10,8 x 8,5 cm
  • Geschikt voor temperaturen tot -22 graden
  • Gewicht: 390 gram

Het Wintergas van de binnenkant:

Wintergas

Compressiemateriaal Bauerfeind

Compressiemateriaal Bauerfeind

Bauerfeind is een Duits familiebedrijf dat van oorsprong de expert is in het maken van medische braces, bandages en compressiemateriaal. Sinds...

Lees het volledige artikel

Klean Kanteen drinkflessen

Klean Kanteen drinkflessen

Klean Kanteen drinkflessen


Herken je dat? De zoektocht naar een drinkfles. En dan liefst één die...

Lees het volledige artikel

De waardering van www.antilopeoutdoor.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 723 reviews.