Categorieën

Cadeautips voor MoederdagAankomende zondag (9 mei) is het moederdag en daar horen uiteraard cadeaus bij. Wij geven je graag tips bij het uitzoeken van het juiste cadeau en hebben daarom hieronder een aantal producten gezet die leuk zijn om te geven op Moederdag.

Slippers & sandalen

Een paar slippers of sandalen voor de warme, zomerse dagen. We hebben ze in alle kleuren, soorten en maten. 

Accessoires

Een leuke hoed, een reisportemonnee of een mooie rugzak. Je vindt bij ons heel veel verschillende accessoires voor elke activiteit.

Gadgets

Handige gadgets als een thermobeker of juist een zitmatje zijn leuke cadeaus om weg te geven en te ontvangen.

Cadeaubon

Er toch nog niet over uit wat je wilt geven? Geef dan een cadeaubon, dan kan ze zelf iets uitkiezen.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een cadeau? Kom dan langs bij ons in de winkel of neem contact met ons op via de email of telefoon. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van een cadeau. Bestel je je cadeau? Geef dan bij het afrekenen aan dat het een cadeau is, dan pakken wij het gratis voor je in. In de winkel doen we dat natuurlijk ook. 

Zichtbaar tijdens elke outdooractiviteit

Zichtbaar tijdens elke outdooractiviteit

Het wordt weer steeds later licht en steeds vroeger donker. Maar dit betekent gelukkig niet dat je dan niet meer kan genieten van je...

Lees het volledige artikel

Tienduizend - Het belang van stappentellen

Tienduizend - Het belang van stappentellen

Tienduizend, het lijkt wel het nieuwe magische getal. Hoe vaak hoor je iemand zeggen dat hij nog even een wandeling gaat maken om die dag nog...

Lees het volledige artikel