Filter
Categories
meer... minder
Prijs
7 55
Maat
meer... minder
Kleur (basis)
meer... minder
Gewicht (gram)
0,5 28 0,5 620
Eigenschappen
meer... minder
Fles inhoud (ml)
150 946
Gewicht paar (gram)
175 402
Aantal uur warm
meer... minder
Fles geïsoleerd?
meer... minder
Materiaal fles
meer... minder
Materiaal
meer... minder
BPA-vrij
meer... minder
Vaatwasserbestendig
meer... minder
Lekvrij
meer... minder
Hoogte
meer... minder
Breedte
meer... minder
meer... minder
meer... minder
meer... minder
Filter

Categorieën

Klean Kanteen outdooruitrusting

Klean Kanteen drinkflessen vindt u hier!

Nooit meer plastic flesjes en koffiebekers, of andere milieu onvriendelijke flessen gebruiken. De duurzame, veilige en mooie roestvrijstalen Klean Kanteen drinkflessen zijn gemaakt om te hervullen. De drinkbeker is zelf natuurlijk 100% recyclebaar. Alle producten van Klean Kanteen zijn herbruikbaar, BPA vrij en ontworpen om het leven lang mee te gaan. Dit noemen ze Klean Design. Als Climate Neutral gecertificeerd merk meet Klean kanteen jaarlijkse hun voetafdruk en verminderen ze wat ze kunnen.

Een Klean Kanteen voor iedereen, van drinkbeker, bidon, drinkfles, schoolbeker tot thermosfles koop je in alle kleuren en maten bij Antilope Outdoor!

Klean Kanteen drinkflessen


Klean Kanteen staat voor duurzaamheid, veiligheid en mooie drinkbekers, om thuis, onderweg, op school of op het werk uit te drinken. De missie van Klean Kanteen is iedereen een veilig alternatief te bieden voor plastic en behandelde aluminium drinkflessen. 
Klean Kanteen kwam als eerst met BPA vrije roestvrijstalen drinkflessen op de markt en heeft die voorsprong uitgebreid met een ruim aanbod in verschillende handige formaten, uitvoeringen en mooie kleuren drinkbekers. Een Klean Kanteen voor iedereen, van drinkbeker, bidon, drinkfles, schoolbeker tot thermosfles.


Klean Kanteen, het eerlijke, eco-vriendelijke, hervulbare waterflesje
Klean Kanteen drinkflessen zijn gemaakt om te hervullen zodat je nooit meer een plastic flesje met water, of iets anders, hoeft te kopen. De drinkbeker is zelf natuurlijk ook 100% recyclebaar.
De Klean Kanteen drinkflessen worden onder goede omstandigheden geproduceerd in China bij fabrieken die rekening houden met het milieu en werkomstandigheden van de werknemers. Klean Kanteen werkt nauw samen met hun producent in China aan het behalen van strenge milieu standaarden ter bescherming van de wereld, water en lucht en het verlagen van de invloeden van het productie proces.


De fabrieken waar de Klean Kanteen drinkbekers worden gemaakt worden regelmatig bezocht en gecontroleerd, soms onaangekondigd om er zeker van te zijn dat de werknemers goed behandeld worden en een eerlijk loon ontvangen. Er worden hoge eisen gesteld aan eerlijke arbeid, inclusief ethische behandeling, kinderarbeid regels, loon en uitkering ervan, gezondheid en veiligheid.


1% For The Planet member
Klean Kanteen is lid van de club bedrijven van 1% For The Planet, dat betekent dat Klean Kanteen belooft 1 % van haar bruto jaaromzet te doneren aan een non-profit organisatie die gefocust is op het milieu.


Bidon van duurzaam materiaal
De drinkbekers van Klean Kanteen zijn gemaakt van 18/8 food-grade roestvrijstaal, één van de veiligste materialen om eten en drinken in te bewaren en mee te nemen. De drinkflessen bevatten geen giftige stoffen en zijn BPA vrij.
Foodgrade rvs heeft geen coating nodig zoals aluminium en neemt daardoor geen geurtjes op en is erg makkelijk schoon te maken. De flessen zijn geschikt om van allerlei verschillende dranken in mee te nemen, water, vruchtensappen, drinkyoghurt, koffie, thee, limonade of yoghurt, het kan allemaal.


Drinkbeker hygiënisch en makkelijk schoon te maken
De opening van de Klean Kanteen drinkbekers zijn zo groot dat er een afwasborstel in kan. De wanden van de Klean Kanteen drinkbekers zijn glad van binnen en hebben ronde hoeken zodat je hem makkelijk schoon kan maken en bacteriën zich niet snel ophopen. De drinkflessen kunnen makkelijk met de hand worden afgewassen. De drinkbekers zonder kleurcoating kunnen ook in de vaatwasser. Ook de meeste doppen kunnen in de vaatwasser.


Drinkfles hervulbaar en herbruikbaar
Hervullen en herbruiken van je Klean Kanteen bidon in plaats van het kopen van plastic flesjes voor eenmalig gebruik zorgt ervoor dat er duizenden plastic flesjes minder op de afvalberg belanden die schade aanbrengen aan het milieu. In Nederland alleen al gooien we dagelijks 500.000 plastic flesjes in de prullenbak!


Meer

Geen producten van deze fabrikant.

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel