Filter

Categories
meer... minder
Prijs
139 220
Kleur (basis)
meer... minder
Hoogte schoen
meer... minder
meer... minder
meer... minder
meer... minder
Filter

Categorieën

Running-On-Clouds wandelschoenen

Running-On-Clouds hardloopschoenen vind je hier!

Wanneer u Running-On-Clouds hardloopschoenen draagt lijkt het alsof u op wolkjes loopt. Prestatie en duurzaamheid staan voorop. Vind hieronder alle hardloopschoenen van Running-On-Clouds.

Informatie over het ontstaan van Running-On-Clouds vindt u hier!


On begon klein in Zürich, Zwitserland, en begon in 2010 met een grote ambitie: de wereld van het hardlopen veranderen. In de tien jaar die sindsdien zijn verstreken, is Running-On-Clouds opgenomen in de harten en op de voeten van meer dan zeven miljoen hardlopers in meer dan 50 landen.


Caspar Coppetti, Olivier Bernhard, en David Allemann
Drie vrienden, één missie.
Het is niet alleen de liefde voor het hardlopen die voormalig profatleet Olivier Bernhard en zijn vrienden David Allemann en Caspar Coppetti samenbracht. Ze waren toegewijd aan het ontwikkelen van een revolutionair idee. Dit is hun verhaal.


Na zijn pensionering als professioneel atleet legde Olivier Bernhard, drievoudig wereldkampioen duatlon en meervoudig Ironman-winnaar, zich toe op het vinden van een loopschoen die hem de perfecte loopsensatie zou geven. Daarbij kruiste hij het pad van een gelijkgestemde Zwitserse ingenieur die een idee had voor een nieuw soort loopschoen. In de jaren die volgden, zorgde de perfecte symbiose van hardloopervaring en technische expertise ervoor dat dat eerste radicale idee kon worden verfijnd.


Tientallen prototypes werden ontwikkeld, maar het basisconcept - gedempte landing, stevige take-off - bleef altijd voorop staan. Het was deze unieke loopsensatie die Caspar Coppetti en David Allemann overtuigde om ook aan boord te komen. Samen met Bernhard richtten zij in januari 2010 formeel de On op in Zürich. Hun missie om een productlijn te ontwikkelen die volledig in Zwitserland is ontwikkeld met behulp van de nieuwste technologie, kwam in een stroomversnelling.


Amper een maand later, in februari, wonnen de prototypes de ISPO BrandNew Award, een van de belangrijkste prijzen voor innovatie in de sport. Testlopers waren enthousiast en spraken van lopen op wolken. In juli 2010 stonden de eerste hardloopwinkels met On-schoenen in de schappen.


Tien jaar later kun je On hardloopschoenen kopen bij meer dan 6500 premium retailwinkels in meer dan 50 landen. Naast het Europese hoofdkantoor in Zürich heeft On nu ook kantoren geopend in de VS, Japan, Australië en Brazilië. On producten winnen internationale design en technologie prijzen.


Meer
9 producten
Filter
Toont 1 - 9 van de 9 items
Op pad met de juiste regenkleding
Op pad met de juiste regenkleding

Met de hedendaagse regenkleding is zweten verleden tijd en loop je er toch stijlvol bij. Waar let je op? Wij helpen je...

Lees het volledige artikel
Antilope Outdoor gaat uitbreiden
Antilope Outdoor gaat uitbreiden

Na ruim 8 jaar aan de Cortgene 9 in Alblasserdam hebben we het ambachtsherenhuis aan Cortgene 7 ook bij onze wandel- en...

Lees het volledige artikel