Overzicht van producten van fabrikant Stanley

Stanley

Stanley is leider van de industrie voor meer dan 100 jaar. Sinds 1913 is het merk Stanley toonaangevend op het gebied van ontwerp, innovatie en volledig stalen vacuüm geïsoleerde technologie. Ze leiden het niet alleen, maar hebben het ook uitgevonden.

Stanley


Stanley is leider van de industrie voor meer dan 100 jaar. Sinds 1913 is het merk Stanley toonaangevend op het gebied van ontwerp, innovatie en volledig stalen vacuüm geïsoleerde technologie. Ze leiden het niet alleen, maar hebben het ook uitgevonden.


Uitvinder William Stanley Jr. die de manier waarop warme dranken werden geconsumeerd voorgoed veranderde, smolt in 1913 de vacuümisolatie en de sterkte van staal in één draagbare fles, waarbij hij de volledig stalen vacuümfles uitvindt die we tegenwoordig kennen. In de eeuw daarna evolueerde zijn vacuümfles van concept tot icoon en is hij een essentieel onderdeel geworden van werkdagen, roadtrips en outdoor-avonturen.


Stanley heeft doordachte oplossingen ontwikkeld om je warme dingen warm en je koude dingen koud te houden. Of het nu gaat om de eerste kop koffie in de ochtend of een paar koude bolletjes ijs op een warme zomerdag, het zijn producten om van te genieten.


Meer
Toont 1 - 4 van de 4 items
Toont 1 - 4 van de 4 items

Compressiemateriaal Bauerfeind

Compressiemateriaal Bauerfeind

Bauerfeind is een Duits familiebedrijf dat van oorsprong de expert is in het maken van medische braces, bandages en compressiemateriaal. Sinds...

Lees het volledige artikel

Klean Kanteen drinkflessen

Klean Kanteen drinkflessen

Klean Kanteen drinkflessen


Herken je dat? De zoektocht naar een drinkfles. En dan liefst één die...

Lees het volledige artikel

De waardering van www.antilopeoutdoor.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 630 reviews.