< Terug

CarePlus Oral Rehydration Salts Scoop

31150

Met de CarePlus O.R.S Scoop kunt u eenvoudig uw eigen rehydratie-vloeistof samenstellen. Gebruiken wanneer er sprake is van uitdrogingsverschijnselen. 

Meer details

€ 2,95

Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving CarePlus Oral Rehydration Salts Scoop

Wanneer de CarePlus O.R.S. niet voorhanden is, kunt u de Careplus O.R.S. Scoop gebruiken. Met dit schepje kunt u eenvoudig uw eigen rehydratie-vloeistof met 200 ml drinkwater, zout en suiker mixen. 

De CarePlus O.R.S. Scoop is aan weerszijden voorzien van cupjes, die dienen als maatbeker. De grote cup is voor het afmeten van suiker, de kleine voor het afmeten van zout. U kunt het als sleutelhanger aan uw tas hangen. 

Productspecificaties

  • Gewicht: 10 gram
  • lxbxh (mm): 20 x 80 x 180 
  • Te gebruiken als rehydratie-vloeistof
  • Cupjes dienen als maatbeker 
  • Voor 200 ml drinkwater 

Uitdroging

Uitdroging is allesbehalve onschuldig. Wanneer u uitgedroogd bent, leidt dit tot verminderde prestaties, een hogere lichaamstemperatuur en een verminderde doorbloeding van de spieren, nieren en het maagdarmstelsel. Uitdroging komt vaak voor tijdens en na lichamelijke inspanning bij hoge temperaturen. Wees dus alert en zorg dat u altijd O.R.S. bij u heeft. Hiermee vult u direct uw vocht, zouten en suikers aan. Wanneer u symptomen als hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid, tintelingen, versnelde hartslag, koude handen en voeten, spierkrampen en minder zweten krijgt, kunt u verwachten dat er sprake is van uitdroging. 

Specificaties

Gewicht (gram)10
Alternatieven
CarePlus Oral Rehydration Salt pomegranate/orange flavour

CarePlus Oral Rehydration Salt pomegranate/orange flavour

Gewicht (gram)75
€ 7,95
Bekijk product
Persoonlijke verzorging

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van het online kopen niet aan, of wilt u graag meer hulp bij het uitzoeken van de verzorgingsproducten? Kom dan langs in onze winkel! Onze ervaren medewerkers staan in alle tijden voor u klaar. Samen met u bespreken wij de verschillende opties en geven wij u een goed en passend advies!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel