< Terug

Grangers Down Wash 300ml

GR-GRF75

Grangers Down Wash 300ml Bekijk groter

Grangers' Down Wash is speciaal samengesteld om alle donsartikelen, inclusief slaapzakken en jassen, schoon te maken. Het verwijdert tevens vuil en neutraliseert de geur zonder de prestaties te verminderen.

Meer details

€ 8,95

Als u binnen 13 uur en 23 minuten bestelt, wordt uw bestelling vandaag nog verstuurd. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Specificaties

Fles inhoud (ml) :300

Omschrijving Grangers Down Wash 300ml

Grangers Down Wash is een wash-in product dat is ontworpen om alle natuurlijke en synthetische donsproducten voorzichtig schoon te maken zonder hun isolerende of hydrofobe eigenschappen te beschadigen of te belemmeren.

Het is ongelooflijk belangrijk om het juiste reinigingsmiddel te kiezen bij het wassen. Normale huishoudelijke wasmiddelen kunnen na het wassen verschillende chemische resten achterlaten, waardoor het kledingstuk minder goed kan isoleren of afstoten. Grangers Down Wash is in tegendeel geformuleerd om items grondig schoon te maken, zonder het materiaal te beschadigen.

Net zo belangrijk als goed wassen is ervoor zorgen dat het op de juiste manier wordt gedroogd. Drogen in droogtrommels is altijd de beste manier om te onderhouden, waardoor de levensduur van het artikel wordt verlengd en de prestaties worden verbeterd. 

Grangers Down Wash is geschikt voor gebruik op alle gevulde kleding en uitrusting, inclusief slaapzakken, jassen en regenjassen.

Het beste te gebruiken in combinatie met een wasdroger - donsproducten moeten altijd in de wasdroger worden bewaard, indien van toepassing.

Een door bluesign®-systeem goedgekeurd product.

Compressiemateriaal Bauerfeind

Compressiemateriaal Bauerfeind

Bauerfeind is een Duits familiebedrijf dat van oorsprong de expert is in het maken van medische braces, bandages en compressiemateriaal. Sinds...

Lees het volledige artikel

Klean Kanteen drinkflessen

Klean Kanteen drinkflessen

Klean Kanteen drinkflessen


Herken je dat? De zoektocht naar een drinkfles. En dan liefst één die...

Lees het volledige artikel
De waardering van www.antilopeoutdoor.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 879 reviews.