Grangers Performance Repel spray

Ref:

Grangers Performance Repel spray Bekijk groter

Omschrijving

Grangers Performance Repel spray

Door de jaren heen, door vuil of door algemene slijtage, kan de waterdichtheid van een kledingstuk afnemen. Hierdoor zul je weinig bescherming meer ervaren tegen bijvoorbeeld de regen. Gelukkig is het met deze Performance Repel nog nooit zo makkelijk geweest om het herstel en verfrissend vermogen van jouw kledingstuk te bevorderen.

De Grangers Performance Repel spray is geschikt voor soft-shell jassen, Gore-Tex kleding en andere vormen van waterdichte kleding. Kledingstukken die met deze spray behandeld zijn, moeten drogen zodat de spray er goed intrekt. 

Informatie over het merk

GrangersGrangers logo

In 1937 werd Granger’s opgericht in het Verenigd Koninkrijk en al jarenlang ontwikkelt Granger’s behandelmiddelen om producten waterdicht en vuilafstotend te maken. Daarnaast bevatten de producten eigenschappen die het behandelde oppervlakte voedt. Met de producten van Granger’s zijn allerlei artikelen te behandelen, zoals schoeisel, tenten of kleding.

Grangers Performance Repel spray

Deze Performance Repel spray (275ml) optimaliseert de ventilatie. De spray kan gebruikt worden voor kleding (dons, soft shell, waterdicht en winddicht) en andere outdoor producten (dons/synthetische slaapzakken en rugzakken) om de waterafstotende laag te herstellen. 

Lees verder en bekijk specificaties »

Op Voorraad! Als u binnen 16 uur en 56 minuten bestelt, wordt uw bestelling vandaag nog verstuurd.

€ 13,95 incl. BTW

  • 30 dagen bedenktijd. Niet goed? Geld terug!
  • Service in onze winkel, met kopje koffie en een lach!
  • Test uw spullen direct in ons experience center, achter de winkel
  • Vragen over dit product? Neem vrijblijvend contact met ons op via: info@antilopeoutdoor.nl of 078-7850351 of 06-28136662

              

Nieuw

44 Items

Specificaties

Fles inhoud (ml) :275