< Terug

Grangers Performance Wash ECO OWP 300 mL

De Grangers Performance Wash is een geconcentreerde wash-in reiniger die ervoor zorgt dat uw waterdichte en technische uitrusting gereinigd wordt.

Meer details

€ 13,95

Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Houdt technische kleding water-en vuilafstotend

Omschrijving Grangers Performance Wash ECO OWP 300 mL

De Grangers Performance Wash is een geconcentreerde wash-in reiniger die ervoor zorgt dat uw waterdichte en technische uitrusting gereinigd wordt. Omdat deze reiniger nu meer geconcentreerd is, heeft u nog maar een halve dop nodig voor de reiniging, waardoor u er 12 wasbeurten mee kunt doen. De Performance Wash verwijdert vuil en geurtjes, terwijl schadelijke resten woerden verwijderd en het waterafstotende vermogen behouden blijft. 

Productspecificaties

  • Verwijdert vuil en nare geurtjes
  • Behoudt waterafstotend vermogen
  • 12 wasbeurten
  • Inhoud: 300 ml

PFC vrij/Eco Finish

De Performance Wash is geproduceerd zonder het gebruik van milieuverontreinigende fluorkoolstoffen (PFC's). Het gebruik van PFC’s in de textielafwerking zorgt ervoor dat kleding water-, vuil- en vetafstotend wordt. In dit product is er gebruik gemaakt van een alternatieve afwerking zonder het gebruik van PFC’s. Hierdoor is het product water- en vuilafstotend. Alleen een olie afstotende werking kan momenteel nog niet bereikt worden met een PFC-vrije afwerking. 

Blue Sign

Het BlueSign label geeft aan dat er in het productieproces geen schadelijke stoffen zijn gebruikt. Bedrijven met een BlueSign label worden verplicht om een duurzaamheidsplan te maken met aandacht voor waterverbruik, energieverbruik en afvalbeheer. BlueSign heeft ook richtlijnen voor veilige en gezonde arbeidsomstandigheden, maar daar wordt niet specifiek op gecontroleerd. 

Specificaties

Fles inhoud (ml)300
Soort onderhoudsproductWasmiddel
Aanbevolen combinatie
Alternatieven
Grangers Wash & Repel 2 in 1 wasmiddel

Grangers Wash & Repel 2 in 1 wasmiddel

Grangers 2 in 1 Wash & Repel 1L sachet

Grangers 2 in 1 Wash & Repel 1L sachet

Grangers Performance wash concentrate

Grangers Performance wash concentrate

Fles inhoud (ml)300
Inhoud 1 L
Soort onderhoudsproduct WasmiddelWasmiddel
€ 19,95
Bekijk product
€ 39,95
Bekijk product
€ 27,95
Bekijk product
Onderhoudsmiddelen

Kom kijken in de winkel 

Niet goed wetend welke onderhoudsmiddelen het beste passen bij uw kledingstuk? Wees welkom in onze winkel in Alblasserdam. Wij adviseren u met alle passie welk onderhoudsmiddel u het best kunt gebruiken en op welke manier!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel