< Terug

Grangers Footwear Care Kit ECO

GR-GRF206

Grangers Footwear Care Kit ECO Bekijk groter

De Grangers Footwear Care Kit ECO is het ideale pakket om uw wandelschoenen schoon te maken en hiernaast ook te onderhouden. Het pakket bevat een Odour Eliminator, een Footwear + Gear Cleaner, een Footwear Repel Plus en een schoenenborstel. 

Meer details

€ 34,95

Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Grangers Footwear Care Kit ECO

De Grangers Footwear Care Kit ECO is het ideale pakket om uw wandelschoenen zo goed mogelijk te onderhouden. Dit pakket bevat een Odour Eliminator, een Footwear + Gear Cleaner, een Footwear Repel Plus en een schoenenborstel. De Odour Eliminator verwijdert nare geurtjes van uw wandelschoenen en neutraliseert deze. Met behulp van de schoenenborstel kunt u de meeste viezigheid van uw schoenen afvegen en de Footwear + Gear Cleaner verwijdert de overige vlekken, modder en stof gemakkelijk van uw schoenen, waarna u de Footwear Repel Plus op uw schoenen aan kunt brengen. Deze impigneerspray zorgt voor een water- en vuilafstotende laag, waardoor uw wandelschoenen jarenlang meegaan. Dit pakket is geschikt voor uw wandelschoenen van suède, (nubuck)leer of textiel. Hiernaast kunt u de Odour Eliminator en de Footwear + Gear Cleaner ook gebruiken op uw andere producten. Kortom, om uw wandelschoenen zo optimaal mogelijk te onderhouden, kan dit pakket niet ontbreken. 

Productspecificaties

  • Schoenenborstel
  • Odour Eliminator
  • Footwear + Gear Cleaner
  • Footwear Repel Plus
  • Schoenenborstel

Blue Sign

Het BlueSign label geeft aan dat er in het productieproces geen schadelijke stoffen zijn gebruikt. Bedrijven met een BlueSign label worden verplicht om een duurzaamheidsplan te maken met aandacht voor waterverbruik, energieverbruik en afvalbeheer. BlueSign heeft ook richtlijnen voor veilige en gezonde arbeidsomstandigheden, maar daar wordt niet specifiek op gecontroleerd. 

PFC vrij

De Grangers Footwear Care Kit ECO is geproduceerd zonder het gebruik van milieuverontreinigende fluorkoolstoffen (PFC's). Het gebruik van PFC’s in de textielafwerking zorgt ervoor dat kleding water-, vuil- en vetafstotend wordt. In de Footwear Care Kit ECO is er gebruik gemaakt van een alternatieve afwerking zonder het gebruik van PFC’s. Hierdoor is het product water- en vuilafstotend. Alleen een olie afstotende werking kan momenteel nog niet bereikt worden met een PFC-vrije afwerking. 

Alternatieven
Grangers Footwear Repel Plus

Grangers Footwear Repel Plus

Grangers Odour Eliminator 275 ml

Grangers Odour Eliminator 275 ml

Fles inhoud (ml)275275
Soort onderhoudsproduct Impregneermiddel
€ 15,95
Bekijk product
€ 17,95
Bekijk product
Onderhoudsproducten wandelen

Kom kijken in Alblasserdam!

Wilt u geadviseerd worden over welk onderhoudsmiddel u het best kunt bestellen voor uw wandelschoenen? Kom dan eens langs in onze winkel in het centrum van Alblasserdam.

Antilope Outdoor
Cortgene 9
2951 EA Cortgene

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel