< Terug

Grangers G-Wax 80gr

GR-GRF79

De Grangers G-Wax is de ideale schoenwax om uw leren wandelschoenen water- en vuilafstotend te houden, terwijl ze ook ademend blijven. De wax is gemakkelijk aan te brengen en ook geschikt voor waterdichte schoenen.

Meer details

€ 8,95

Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Grangers G-Wax 80gr

De Grangers G-Wax is een onmisbare wax om uw leren wandelschoenen te onderhouden. Deze wax zorgt voor een maximaal ademend vermogen, waarbij een water- en vuilafstotende beschermlaag ontstaat, zodat uw wandelschoenen jarenlang meegaan. Deze schoenwax is geschikt voor alle wandeschoenen van glad leer en nubuckleer. Hiernaast tast deze wax het membraan van waterdichte schoenen niet aan en is dus ook geschikt voor uw schoenen met een Gore-Tex membraan.

De Grangers G-Wax is gemakkelijk te gebruiken door eerst uw schoenen schoon te maken en vervolgens de wax met een schone doek op de schoenen aan te brengen. Voor een optimaal resultaat kunt u de schoenen na het waxen laten drogen, om ze vervolgens nog 1 of 2 keer te waxen. 

Productspecificaties

  • Geschikt voor leren wandelschoenen
  • Herstelt ademend vermogen
  • Zorgt voor water- en vuilafstotende laag
  • Geschikt voor schoenen van glad en nubuckleer
  • Ook geschikt voor waterdichte schoenen
  • Gewicht: 80 gram

Blue Sign

Het BlueSign label geeft aan dat er in het productieproces geen schadelijke stoffen zijn gebruikt. Bedrijven met een BlueSign label worden verplicht om een duurzaamheidsplan te maken met aandacht voor waterverbruik, energieverbruik en afvalbeheer. BlueSign heeft ook richtlijnen voor veilige en gezonde arbeidsomstandigheden, maar daar wordt niet specifiek op gecontroleerd. 

PFC vrij

De Grangers G-Wax is geproduceerd zonder het gebruik van milieuverontreinigende fluorkoolstoffen (PFC's). Het gebruik van PFC’s in de textielafwerking zorgt ervoor dat kleding water-, vuil- en vetafstotend wordt. In de G-Wax is er gebruik gemaakt van een alternatieve afwerking zonder het gebruik van PFC’s. Hierdoor is het product water- en vuilafstotend. Alleen een olie afstotende werking kan momenteel nog niet bereikt worden met een PFC-vrije afwerking.

Specificaties

Gewicht (gram)80
Soort onderhoudsproductSchoenwax
Aanbevolen combinatie
Alternatieven
Grangers Waterproofing Wax

Grangers Waterproofing Wax

Hanwag Shoe Wax

Hanwag Shoe Wax

Soort onderhoudsproduct Schoenwax
€ 10,95
Bekijk product
€ 7,95
Bekijk product
Onderhoudsproducten wandelen

Kom kijken in Alblasserdam!

Wilt u geadviseerd worden over welk onderhoudsmiddel u het best kunt bestellen voor uw wandelschoenen? Kom dan eens langs in onze winkel in het centrum van Alblasserdam.

Antilope Outdoor
Cortgene 9
2951 EA Cortgene

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel