< Terug

Grangers Odour Eliminator 275 ml

GR-GRF202

Grangers Odour Eliminator 275 ml Bekijk groter

De Grangers Odour Eliminator is een onmisbare spray die nare geurtjes van elk oppervlak verwijdert. Of uw schoenen, jas of rugzak nu nare geurtjes bevat, met deze spray zijn ze allemaal verleden tijd!

Meer details

€ 15,95

ca 3 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Grangers Odour Eliminator 275 ml

De Grangers Odour Eliminator is een ideale spray om nare geurtjes te verwijderen. Of deze nu in uw schoenen, rugzak of helm zitten, deze spray maakt van die nare geurtjes verleden tijd. Dit product is op allerlei verschillende oppervlakken te gebruiken en zorgt ervoor dat nare geurtjes geneutraliseerd worden zonder zelf een nare geur achter te laten. 

U kunt deze spray gemakkelijk gebruiken door de spray simpelweg op het gewenste oppervlak te spuiten en het te laten drogen. 

Productspecificaties

  • Te gebruiken op allerlei oppervlakken
  • Neutraliseert nare geuren
  • Gemakkelijk te gebruiken
  • Inhoud: 275 ml

Blue Sign

Het BlueSign label geeft aan dat er in het productieproces geen schadelijke stoffen zijn gebruikt. Bedrijven met een BlueSign label worden verplicht om een duurzaamheidsplan te maken met aandacht voor waterverbruik, energieverbruik en afvalbeheer. BlueSign heeft ook richtlijnen voor veilige en gezonde arbeidsomstandigheden, maar daar wordt niet specifiek op gecontroleerd. 

PFC vrij/Eco Finish

De Grangers Odour Eliminator is geproduceerd zonder het gebruik van milieuverontreinigende fluorkoolstoffen (PFC's). Het gebruik van PFC’s in de textielafwerking zorgt ervoor dat kleding water-, vuil- en vetafstotend wordt. In de Odour Eliminator is er gebruik gemaakt van een alternatieve afwerking zonder het gebruik van PFC’s. Hierdoor is het product water- en vuilafstotend. Alleen een olie afstotende werking kan momenteel nog niet bereikt worden met een PFC-vrije afwerking. 

Specificaties

Fles inhoud (ml)275
Aanbevolen combinatie
Alternatieven
Collonil Clean & Care pompflacon 200ml

Collonil Clean & Care pompflacon

Soort onderhoudsproduct Schoonmaakmiddel
€ 13,95
Bekijk product
Onderhoudsproducten wandelen

Kom kijken in Alblasserdam!

Wilt u geadviseerd worden over welk onderhoudsmiddel u het best kunt bestellen voor uw wandelschoenen? Kom dan eens langs in onze winkel in het centrum van Alblasserdam.

Antilope Outdoor
Cortgene 9
2951 EA Cortgene

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel