< Terug

FjallRaven Travellers MT 3-Stage damesbroek

De FjallRaven Travellers MT 3-Stage damesbroek is een lichte en comfortabele driedelige afritsbroek. Deze broek is ideaal voor al uw outdooractiviteiten met verschillende temperaturen. 

Meer details

€ 149,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 5 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Veel opbergruimte
  • Comfort

Omschrijving FjallRaven Travellers MT 3-Stage damesbroek

De FjallRaven Travellers MT 3-Stage damesbroek is een lichte en comfortabele driedelige afritsbroek. Hierdoor draagt u 3 verschillende broeken terwijl u er daadwerkelijk maar 1 aan hebt. Door deze vele opties is de broek perfect voor al uw wandelingen, maar ook voor in de stad. De broek is ideaal op warme zomerdagen omdat de broek gemaakt is van koel, sneldrogend MT Eco. Hierdoor voelt de broek koel aan op de huid. Ideaal dus voor hitte! De broek heeft in totaal 6 zakken waar ruimte is op iets op te bergen. Onder andere ruime zakken op de benen.

Productspecificaties

  • Driedelig afritsbaar
  • Lichtgewicht
  • Verkoelend
  • Sneldrogend
  • 6 zakken
  • Gewicht: 370 gram
  • Materialen: MT Eco, polyamide, katoen

Materialen

Polyamide 

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

Katoen

Katoen is een natuurlijk materiaal dat afkomstig is van de katoenplant. De katoenvezels worden gesponnen tot een garen dat vaak in kleding gebruikt wordt vanwege de duurzaamheid, het draagcomfort en de sterkte. Daarnaast heeft katoen een goed ademend vermogen en kan het makkelijk vocht opnemen. Katoen kan wel verkleuren door licht en de rekbaarheid van de stof is beperkt.

Specificaties

SeizoenZomer
Kleur (basis)Blauw
Gewicht (gram)370
EigenschappenAdemend, Comfortabel, Lichtgewicht, Sneldrogend
Aantal zakken6
TailleHigh waist
Voorgevormde knieënJa
MateriaalKatoen, Polyamide
PasvormComfort Fit
Type broekAfrits broek
Ook gedacht aan?
Outdoor damesbroeken

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een goede outdoor broek is een persoonlijke keuze. Het moet goed passen: niet te strak of los. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel