< Terug

FjallRaven Travellers MT Trousers W

De FjallRaven Travellers MT Trousers is een lichtgewicht en ademende outdoorbroek voor dames. Deze broek is hierdoor ideaal om te dragen tijdens al uw wandelingen, uw reizen, maar ook uw dagelijks leven.

Meer details

€ 139,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving FjallRaven Travellers MT Trousers W

De FjallRaven Travellers MT Trousers is een lichtgewicht outdoorbroek voor dames. Deze broek is niet alleen geschikt voor al uw wandelingen, maar is ook ideaal om op reis of in het dagelijks leven te dragen. De broek is volledig gemaakt van MT Eco, wat ervoor zorgt dat de broek vochtgeleidend en sneldrogend is. Hiernaast zorgt dit ervoor dat de broek erg ademend is, waardoor u deze broek urenlang comfortabel kunt dragen!

Om ervoor te zorgen dat u al uw benodigde spullen met u mee kunt dragen, beschikt de Travellers MT Trousers over 7 zakken. Deze broek weegt slechts 310 gram en is hierdoor ideaal om mee te nemen op reis. Kortom, bent u op zoek naar een lichtgewicht en ademende damesbroek, dan is de FjallRaven Travellers MT Trousers ideaal voor u!

Productspecificaties

  • Lichtgewicht
  • Vochtgeleidend
  • Sneldrogend
  • Ademend
  • 7 zakken
  • Gewicht: 310 gram
  • Materialen: MT Eco, polyamide, katoen

Materialen

Polyamide 

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

Katoen

Katoen is een natuurlijk materiaal dat afkomstig is van de katoenplant. De katoenvezels worden gesponnen tot een garen dat vaak in kleding gebruikt wordt vanwege de duurzaamheid, het draagcomfort en de sterkte. Daarnaast heeft katoen een goed ademend vermogen en kan het makkelijk vocht opnemen. Katoen kan wel verkleuren door licht en de rekbaarheid van de stof is beperkt.

Specificaties

Kleur (basis)Beige, Blauw, Grijs, Groen
Ook gedacht aan?
Alternatieven
FjallRaven High Coast Zip-Off Trousers damesbroek

Fjällräven High Coast Zip-Off Trousers damesbroek

FjallRaven Daloa Shade Zip-Off Trousers damesbroek

FjällRäven Daloa Shade Zip-Off Trousers damesbroek

SeizoenZomerZomer
Kleur (basis)BlauwBeige
Binnenmateriaal (kleding)100% polyester100% polyester
Buitenmateriaal (kleding)100% polyester100% polyester
Gewicht (gram)330360
€ 139,95
Bekijk product
€ 149,95
Outdoor damesbroeken

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een goede outdoor broek is een persoonlijke keuze. Het moet goed passen: niet te strak of los. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel