< Terug

Maier-Sports Norit 2.0 damesbroek

De Maier-Sports Norit 2.0 is een praktische damesbroek, die erg lichtgewicht is. Dit maakt deze damesbroek ideaal om te dragen tijdens het wandelen en is ook erg geschikt om te dragen tijdens het reizen. 

Meer details

€ 129,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Veel bewegingsvrijheid
  • Sneldrogend
  • Niet afritsbaar

Omschrijving Maier-Sports Norit 2.0 damesbroek

De Maier-Sports Norit 2.0 is een lichtgewicht damesbroek, die perfect is voor al uw outdooractiviteiten. De broek is deels gemaakt van elastaan, wat de broek erg elastisch maakt en ervoor zorgt dat u veel bewegingsvrijheid heeft tijdens het wandelen. Door het lichte gewicht is de broek erg comfortabel om te dragen en hiernaast ideaal om mee te nemen op reis. De broek is sneldrogend, waardoor uw vocht snel wordt afgevoerd en de broek urenlang comfortabel blijft zitten. Om voorbereid te zijn op een onverwachte bui is de Norit 2.0 waterafstotend. De broek beschikt over 3 zakken met ritssluiting, waardoor u uw noodzakelijke spullen mee kunt nemen. Kortom, bent u op zoek naar een praktische en comfortabele broek, dan is de Maier-Sports Norit 2.0 ideaal voor u!

Productspecificaties

  • Lichtgewicht
  • Elastisch
  • Bewegingsvrijheid
  • Sneldrogend
  • Vochtgeleidend
  • Waterafstotend
  • 3 zakken
  • Gewicht: 250 gram
  • Materialen: polyamide, polyester, elastaan

Materialen

Polyamide 

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

Elastaan 

Elastaan is een synthetisch vezel dat uitzonderlijk elastisch is. Door zijn grote rekbaarheid, maar tegelijk zijn stevigheid onderscheidt het zich van andere synthetische stoffen. Het is bijvoorbeeld sterker en duurzamer dan rubber, maar ook veel lichter. Elastaan is zeer lichtgewicht en is daardoor zeer geschikt wanneer u activiteiten gaat doen. Elastaan biedt namelijk ook veel bewegingsruimte doordat het zo elastisch is, zonder de pasvorm te verliezen.

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. 

PFC vrij/Eco Finish

De Maier-Sports Norit 2.0 is geproduceerd zonder het gebruik van milieuverontreinigende fluorkoolstoffen (PFC's). Het gebruik van PFC’s in de textielafwerking zorgt ervoor dat kleding water-, vuil- en vetafstotend wordt. In de Norit 2.0 is er gebruik gemaakt van een alternatieve afwerking zonder het gebruik van PFC’s. Hierdoor is het product water- en vuilafstotend. Alleen een olie afstotende werking kan momenteel nog niet bereikt worden met een PFC-vrije afwerking. 

Specificaties

SeizoenHerfst, Lente, Winter
Kleur (basis)Blauw
Gewicht (gram)250
EigenschappenComfortabel, Lichtgewicht, Waterafstotend
Aantal zakken3
GeslachtDames
Voorgevormde knieënNee
MateriaalElastaan, Polyamide, Polyester
PasvormRegular Fit
Type broekLange broek
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Maier-Sports Inara Slim damesbroek

Maier-Sports Inara Slim damesbroek

Maier-Sports Helga Slim damesbroek

Maier-Sports Helga Slim Damesbroek

SeizoenWinter
Kleur (basis)ZwartZwart
Binnenmateriaal (kleding)90% Polyamide, 10% Elastaan
Buitenmateriaal (kleding)90% Polyamide, 10% Elastaan
Gewicht (gram)400400
€ 109,95
Bekijk product
€ 119,95
Bekijk product
Outdoor damesbroeken

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een goede outdoor broek is een persoonlijke keuze. Het moet goed passen: niet te strak of los. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel