< Terug

Mammut Winter Hiking SO Pants Women damesbroek

De Hiking Softshell Pants is een prachtige damesbroek die gemaakt is van polyester. De broek is voorzien van 2 voorzakken en een achterzak, waardoor u de kleine benodigdheden makkelijk op kunt bergen. 

Meer details

€ 179,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Mammut Winter Hiking SO Pants Women damesbroek

De Hiking Sofshell Pants voor dames is gemaakt van 100% polyester, waardoor hij zeer lichtgewicht en sneldrogend is. Doordat de broek gemaakt is van softshell materiaal, zorgt hij voor een goede weersbescherming. De broek is voorzien van 2 voorzakken en een achterzak, waardoor u de kleine benodigdheden makkelijk op kunt bergen. Deze damesbroek is ideaal voor winterwandelen, door het gebruikte isolatiemateriaal die aangevuld zijn met ventilatieopeningen waardoor uw temperatuur goed gereguleerd kan worden. 

Productspecificaties

  • Lichtgewicht
  • Sneldrogend
  • Duurzaam geproduceerd
  • Gewicht: 490 gram
  • Pasvorm: Regular Fit
  • Materiaal: Polyester 

Materiaal

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt, niet erg warm is en niet heel goed ademt. 

Blue Sign

Het BlueSign label geeft aan dat er in het productieproces geen schadelijke stoffen zijn gebruikt. Bedrijvenen met een BlueSign label worden verplicht om een duurzaamheidsplan te maken met aandacht voor waterverbruiken energieverbruik en afvalbeheer. BlueSign heeft ook richtlijnen voor veilige en gezonde arbeidsomstandigheden, maar daar wordt niet specifiek op gecontroleerd. 

PFC vrij

De Hiking softshell Pants is geproduceerd zonder het gebruik van milieuverontreinigende fluorkoolstoffen (PFC's). Het gebruik van PFC’s in de textielafwerking zorgt ervoor dat kleding water-, vuil- en vetafstotend wordt. In de Hiking Pants is er gebruik gemaakt van een alternatieve afwerking zonder het gebruik van PFC’s. Hierdoor is het product water- en vuilafstotend. Alleen een olie afstotende werking kan momenteel nog niet bereikt worden met een PFC-vrije afwerking.

Specificaties

SeizoenWinter
Kleur (basis)Zwart
Gewicht (gram)490
EigenschappenComfortabel, Lichtgewicht, Sneldrogend, Winddicht
Aantal zakken3
GeslachtDames
MateriaalPolyester
PasvormRegular Fit
Type broekLange broek
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Jack Wolfskin Chilly Track XT Pants damesbroek

Jack Wolfskin Chilly Track XT Pants damesbroek

The North Face Diablo Pant damesbroek

The North Face Diablo Pant damesbroek

Maier-Sports Dunit Winterbroek Dames

Maier-Sports Dunit Winterbroek Dames

SeizoenWinterWinterWinter
Kleur (basis)ZwartZwartZwart
Binnenmateriaal (kleding)100% polyester
Buitenmateriaal (kleding)100% polyester
Gewicht (gram)510540540
€ 99,95
€ 119,95
€ 149,95
Bekijk product
Outdoor damesbroeken

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een goede outdoor broek is een persoonlijke keuze. Het moet goed passen: niet te strak of los. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel