< Terug

Mammut Nair ML Jacket Men herenvest

Een hoody van het merk Mammut die uiterst geschikt is voor wandelingen. Lichtgewicht, comfortabel, sneldrogend en gemaakt van rekbaar polyester. PFC-free geproduceerd. 

Meer details

€ 119,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Mammut Nair ML Jacket Men herenvest

Deze Nair Hooded Jacket van het merk Mammut is gemaakt van lichtgewicht en comfortabel materiaal. Dit maakt het wandelen in de bergen of op vlak terrein een stuk gemakkelijker en aangenamer. Het rekbaar materiaal voelt voornamelijk comfortabel dankzij de bewegingsvrijheid. Daarnaast is het materiaal sneldrogend, waardoor de hoody optimaal te gebruiken is. De Hoody is voorzien van een ritssluiting aan de voorkant, twee zijzakken met een verborgen ritssluiting en een elastisch boord aan de capuchon, manchet en zoom. 

Producteigenschappen

  • Lichtgewicht
  • Comfortabel
  • Sneldrogend
  • Pasvorm: Athletic Fit
  • Gewicht: 313 gram
  • Materiaal: polyester, primaloft

Materialen

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt, niet erg warm is en niet heel goed ademt.

PrimaLoft®

Primaloft is een merknaam voor een synthetisch materiaal dat lijkt op dons. Het wordt gebruikt als isolatiemateriaal in outdoorkleding. Primaloft is licht en voelt zacht aan. Het droogt snel, is waterafstotend en heeft een goed ademend vermogen. Daarnaast is het compact op te vouwen, waardoor weinig ruimte in beslag neemt.

PFC vrij

De hoody is geproduceerd zonder het gebruik van milieuverontreinigende fluorkoolstoffen (PFC's). Het dit product is er gebruik gemaakt van een alternatieve afwerking zonder het gebruik van PFC’s. Hierdoor is het product water- en vuilafstotend. Alleen een olie afstotende werking kan momenteel nog niet bereikt worden met een PFC-vrije afwerking.

Specificaties

SeizoenHerfst, Winter
Kleur (basis)Blauw/Groen, Groen, Zwart
Binnenmateriaal (kleding)Primaloft
Buitenmateriaal (kleding)Polyester
Gewicht (gram)313
EigenschappenComfortabel, Extra warm, Isolerend, Lichtgewicht, Sneldrogend, Stretch, Vuilafstotend, Waterafstotend
Wasmachine bestendigJa
Aantal zakken2
Isolatie materiaalDons
GeslachtDames
PasvormAthletic Fit
Lengte mouwenLang
Soort kledingstukVest
Alternatieven
Odlo Midlayer Full Zip Lucma herenvest

Odlo Midlayer Full Zip Lucma herenvest

SeizoenWinter
Kleur (basis)Rood
EigenschappenSneldrogend
GeslachtHeren
Materiaal100% Polyamide
€ 119,95
Bekijk product
Heren outdoor Truien, Fleeces en Vesten

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Wilt u eerst liever passen of twijfelt u welke trui, fleece of vest het beste bij uw activiteit past? In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel