< Terug

Rab Cirrus Vest Heren Bodywarmer

Het Rab Cirrus Vest Heren Bodywarmer is isolerend, ademend, waterafstotend en makkelijk opvouwbaar. Gemaakt van verschillende duurzame materialen.

Meer details

€ 149,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 8 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Isolerend
  • Ademend
  • Niet volledig waterdicht

Omschrijving Rab Cirrus Vest Heren Bodywarmer

De Rab Cirrus Vest Heren Bodywarmer is geschikt om te dragen tijdens het skiën, rotsklimmen, hiken en nog veel meer! Het vest bestaat onder andere uit Primaloft met een DWR impregnering. De Rab Cirrus Vest Heren Bodywarmer is ademend, winddicht, waterafstotend, isolerend, elastisch én klein opvouwbaar. Het klinkt als het ideale item voor al uw outdoor activiteiten. 

Het vest heeft een ritssluiting met kinbescherming. Zo snijdt de rits niet in uw hals. De Rab Cirrus Vest Heren Bodywarmer bevat verschillende opbergvakken, waarin u uw belangrijke spullen gemakkelijk kunt opbergen. De elastische randen zorgen ervoor dat het vest goed blijft zitten. Dankzij de opstaande kraag blijft u hals ook beschermt tegen de buitenlucht. 

De Rab Cirrus Vest Heren Bodywarmer is gemaakt van gerecycled polyamide en elastaan, met een PFC-vrije impregenering. De vulling van het vest is gemaakt van Polyester, wat zorgt voor de isolerende werking.

Producteigenschappen:

  • Ademend
  • Waterafstotend
  • Isolerend
  • Elastisch
  • Gewicht: 258 gram
  • Materiaal: Gerecycled Polyamide, Elastaan, Polyester, Primaloft
Gerecycled polyamide (nylon)

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt. Polyamide is daarnaast net als vele andere materialen schadelijk voor het milieu. Het is namelijk niet biologisch afbreekbaar en draagt bij aan de plastic soep in de oceaan. Polyamide kan echter heel goed gerecycled worden. Het gebruik van gerecycled polyamide vermindert zowel afvalberg als de afhankelijkheid van aardolie als bron. Gerecycled polyamide is hiermee een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief.

Elastaan 

Elastaan is een synthetisch vezel dat uitzonderlijk elastisch is. Door zijn grote rekbaarheid, maar tegelijk zijn stevigheid onderscheidt het zich van andere synthetische stoffen. Het is bijvoorbeeld sterker en duurzamer dan rubber, maar ook veel lichter. Elastaan is zeer lichtgewicht en is daardoor zeer geschikt wanneer u activiteiten gaat doen. Elastaan biedt namelijk ook veel bewegingsruimte doordat het zo elastisch is, zonder de pasvorm te verliezen.   

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

PrimaLoft®

Primaloft is een merknaam voor een synthetisch materiaal dat lijkt op dons. Het wordt gebruikt als isolatiemateriaal in outdoorkleding. Primaloft is licht en voelt zacht aan. Het droogt snel, is waterafstotend en heeft een goed ademend vermogen. Daarnaast is het compact op te vouwen, waardoor weinig ruimte in beslag neemt.



Specificaties

Soort jasBodywarmer, Puffer jas
SeizoenHet hele jaar door
Twee/drielaags constructieNiet van toepassing
Kleur (basis)Grijs
CapuchonNee
Binnenmateriaal (kleding)Polyamide
Buitenmateriaal (kleding)Polyamide
Gewicht (gram)258
EigenschappenAdemend, Milieuvriendelijk, Waterafstotend
Wasmachine bestendigJa
Aantal zakken3
PasvormSlim Fit
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Rab Power Stretch Pro Jacket heren

Rab Power Stretch Pro Jacket heren

Rab Cirrus Flex 2.0 herenvest

Rab Cirrus Flex 2.0 Vest Herenbodywarmer

Soort jasPuffer jas
SeizoenHet hele jaar door
Kleur (basis)GrijsZwart
Capuchon JaNee
Binnenmateriaal (kleding)PolyesterPrimaloft
€ 179,95
Bekijk product
€ 139,95
Bekijk product
Outdoor herenjassen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een échte outdoor jas is vaak geen kleine uitgave. Wij begrijpen dat de jas dan ook aan alle verwachtingen moet voldoen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel