< Terug

Rab Torque Jacket Herenjas

Rab Torque Jacket Herenjas Bekijk groter

De Torque Jacket is een elastische en waterafstotende softshell met een uitstekend ademend vermogen. Deze herenjas is geschikt voor allerlei outdooractiviteiten. 

Meer details

€ 179,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 8 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Rab Torque Jacket Herenjas

De Torque Jacket van Rab is een veelzijdige softshell jas die ideaal is voor verschillende outdooractiviteiten. Hij kan bijvoorbeeld gedragen worden tijdens het wandelen en fietsen, maar is ook ideaal tijdens koude weersomstandigheden onder een waterdichte jas. De stretchstof biedt geweldige mobiliteit en een uitstekend ademend vermogen en is bovendien waterafstotend. Ook is de jas voorzien van een ritssluiting met een interne stormflap. 

De jas is gemaakt van het door Rab ontwikkelde Matrix materiaal. Dankzij de elasticiteit van dit materiaal draagt de Torque bij aan een optimale bewegingsvrijheid. Om te voorkomen dat je tijdens pauzes te veel afkoelt, kan de Torque Softshell mooi worden afgesloten met de trekkoorden aan de heup, manchetten en op een helm-compatibele capuchon. Bovendien heeft de capuchon een bedrade klep voor optimale bescherming bij wind en regen. Hiermee is de jas uitermate geschikt voor actieve buitenactiviteiten.

Productspecificaties

  • Ademend 
  • Lichtgewicht
  • Waterafstotend
  • Duurzaam geproduceerd
  • Pasvorm: Regular
  • Gewicht: 502 gram

Blue Sign

Het BlueSign label geeft aan dat er in het productieproces geen schadelijke stoffen zijn gebruikt. Bedrijvenen met een BlueSign label worden verplicht om een duurzaamheidsplan te maken met aandacht voor waterverbruiken energieverbruik en afvalbeheer. BlueSign heeft ook richtlijnen voor veilige en gezonde arbeidsomstandigheden, maar daar wordt niet specifiek op gecontroleerd.

Specificaties

Soort jasSoftshell
SeizoenHet hele jaar door
Twee/drielaags constructieNiet van toepassing
Kleur (basis)Groen
CapuchonJa
Binnenmateriaal (kleding)Nylon
Buitenmateriaal (kleding)Nylon
Gewicht (gram)500
EigenschappenAdemend, Stretch, Waterafstotend
Wasmachine bestendigJa
Aantal zakken2
PasvormRegular Fit
Alternatieven
Rab Kinetic plus Alpine Jacket herenjas

Rab Kinetic Alpine Jacket herenjas

Soort jasSoftshell
SeizoenHet hele jaar door
Twee/drielaags constructieNiet van toepassing
Kleur (basis)Grijs
Capuchon Ja
€ 239,95
Outdoor herenjassen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een échte outdoor jas is vaak geen kleine uitgave. Wij begrijpen dat de jas dan ook aan alle verwachtingen moet voldoen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel