< Terug

Antilope Pin

De Antilope Pin is een vrolijke accessoire met het Antilope Outdoor logo voor elke outdoorliefhebber. Het product behoort tot een van onze Antilope-jubileumartikelen. 

Meer details

€ 1,95

:
Niet op voorraad Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Antilope Pin

Limited edition jubileumartikel

In 2023 bestaat Antilope Outdoor 10 jaar. Dit vieren wij met limited edition ’Antilope’-jubileumartikelen. De Antilope Pin is en vrolijke accessoire met het Antilope Ourdoor logo voor elke outdoorliefhebber. U kunt hem vastpinnen op uw rugzak, schoenveter, pet of gewoon op uw borst. Op welke plek laat u zien dat u Antilope Outdoor fan bent? Alle Antilope-jubileumartikelen bekijkt u hier.

Stempelkaart

Wist u dat u een sticker kunt verdienen met de jubileumartikelen? Maak in 2023 een originele foto waarop u de door u aangekochte limited edition ’Antilope’ jubileumartikel(en) zichtbaar draagt, met een totaalwaarde van minimaal €100,-. Stuur de foto naar ons op via de mail of breng hem langs in de winkel en u heeft weer een sticker verdiend voor op uw spaarkaart! Meer informatie over de spaarkaart en de voorwaarden vindt u hier.

Specificaties

Kleur (basis)Oranje
Aanbevolen combinatie
Outdoor kleding accessoires

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

De juiste outdoor accessoires zijn net zo belangrijk als goede outdoorkleding. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u te adviseren over welke accessoires het beste passen bij uw favoriete outdooractiviteit. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel