< Terug

CarePlus Pop-up Headnet OS

33702

Deze hoed is ideaal als u op zoek bent naar iets wat insecten tegenhoud in uw nek en gezicht. Of u nu lekker wilt vissen of een wereldreis maakt deze hoed kan u makkelijk overal naar meenemen. 

Meer details

€ 16,95

Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Beschermd zelfs tegen kleine insecten
  • Kan niet in de droger

Omschrijving CarePlus Pop-up Headnet OS

Deze hoed is zo ontworpen dat ook kleine insecten geweerd worden. De hoed is niet geïmpregneerd maar bevat maar liefst 900 gaatjes per vierkante inch. Ook is de verpakking lekker klein zodat deze makkelijk mee kan. Zodra je de hoed uit het opberghoesje haalt ontvouwt deze automatisch. 

De CarePlus Pop-Up Headnet is niet geïmpregneerd en kan daarom gewassen worden met een chloorvrij wasmiddel. De hoed is niet geschikt om te strijken of in de droger te doen. 

Productspecificaties 

  • Insectenwerend
  • Niet geïmpregneerd
  • Gewicht: 160 gram
  • Afmetingen verpakking: 150 x 30mm 
Outdoor kleding accessoires

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

De juiste outdoor accessoires zijn net zo belangrijk als goede outdoorkleding. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u te adviseren over welke accessoires het beste passen bij uw favoriete outdooractiviteit. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel