< Terug

Grangers Down Wash Kit ECO

GR-GRF207

Grangers Down Wash Kit ECO Bekijk groter

De Grangers Down Wash Kit ECO is het ideale pakket om uw donsproducten schoon te maken en te onderhouden. Dit pakket bevat een Down Wash en drie droogballen, waardoor uw donsproducten jarenlang meegaan!

Meer details

€ 22,95

Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Grangers Down Wash Kit ECO

De Grangers Down Wash Kit ECO is het ideale pakket om uw donsproducten schoon te maken en te onderhouden. De set bevat een Down Wash, een wasmiddel dat uw donsproducten goed onderhoudt. Het wasmiddel maakt uw donsproduct schoon, neutraliseert geuren, houdt uw product ademend en zorgt voor een waterafstotende laag. Het wasmiddel is voldoende voor 12 wasbeurten en laat geen residu achter in uw wasmachine. Hiernaast zitten in het pakket drie herbruikbare droogballen, die het dons herstellen en klonteren voorkomen. Deze gaan tot wel 1000 wasbeurten mee! Kortom, wilt u uw donsproducten goed onderhouden, dan is de Grangers Down Wash Kit ECO het ideale pakket!

U kunt dit pakket gemakkelijk gebruiken door 25 ml voor een groot item of twee kleinere items direct in de wasmachine erbij te doen. Als de producten droog zijn, controleer of de dons gelijkmatig verdeeld is en doe het product aan de droger. Hier voegt u de droogballen aan toe voor een optimaal resultaat. 

Productspecificaties

  • Bevat Down Wash
  • Neutraliseert geuren
  • Herstelt ademend vermogen en waterafstotende laag
  • 12 wasbeurten
  • Laat geen residu achter
  • Bevat drie droogballen
  • Herstellen dons
  • Voorkomt klonteren
  • Inhoud: 300 ml

Blue Sign

Het BlueSign label geeft aan dat er in het productieproces geen schadelijke stoffen zijn gebruikt. Bedrijven met een BlueSign label worden verplicht om een duurzaamheidsplan te maken met aandacht voor waterverbruik, energieverbruik en afvalbeheer. BlueSign heeft ook richtlijnen voor veilige en gezonde arbeidsomstandigheden, maar daar wordt niet specifiek op gecontroleerd. 

PFC vrij

De Grangers Down Wash Kit ECO is geproduceerd zonder het gebruik van milieuverontreinigende fluorkoolstoffen (PFC's). Het gebruik van PFC’s in de textielafwerking zorgt ervoor dat kleding water-, vuil- en vetafstotend wordt. In de Down Wash Kit ECO is er gebruik gemaakt van een alternatieve afwerking zonder het gebruik van PFC’s. Hierdoor is het product water- en vuilafstotend. Alleen een olie afstotende werking kan momenteel nog niet bereikt worden met een PFC-vrije afwerking.

Specificaties

Fles inhoud (ml)300
Soort onderhoudsproductWasmiddel
Alternatieven
Grangers Down Wash 300mL ECO OWP

Grangers Down Wash 300mL ECO OWP

Fles inhoud (ml)300
Soort onderhoudsproduct Wasmiddel
€ 13,95
Bekijk product
Outdoor kleding accessoires

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

De juiste outdoor accessoires zijn net zo belangrijk als goede outdoorkleding. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u te adviseren over welke accessoires het beste passen bij uw favoriete outdooractiviteit. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel