< Terug

Odlo Cap Performance X-Light petje

De performance x-light pet van Odlo is erg geschikt voor tijdens het wandelen of hardlopen. De pet is gemaakt van een mesh materiaal, dat lichtgewicht en ademend is. 

Meer details

€ 29,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Ademend
  • Lichtgewicht
  • Makkelijk op te bergen
  • Niet geschikt voor koude temperaturen

Omschrijving Odlo Cap Performance X-Light petje

De performance x-light pet van Odlo is erg geschikt voor tijdens het wandelen of hardlopen. De pet is gemaakt van een mesh materiaal, dat lichtgewicht en ademend is. Ook zorgt deze mesh voor goede vochtregulering. Hierdoor blijf je koel, zelfs bij harde training. Door zijn compacte formaat is de pet gemakkelijk op te bergen. Verder heeft de pet reflecterende onderdelen, zodat je goed zichtbaar bent. De performance x-light bestaat uit 92% polyester en 8% elastaan

Producteigenschappen:

  • Lichtgewciht
  • Ademend
  • Compact formaat
  • Reflecterende onderdelen 

Materialen

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

Elastaan

Elastaan is een synthetisch vezel dat uitzonderlijk elastisch is. Door zijn grote rekbaarheid, maar tegelijk zijn stevigheid onderscheidt het zich van andere synthetische stoffen. Het is bijvoorbeeld sterker en duurzamer dan rubber, maar ook veel lichter. Elastaan is zeer lichtgewicht en is daardoor zeer geschikt wanneer u activiteiten gaat doen. Elastaan biedt namelijk ook veel bewegingsruimte doordat het zo elastisch is, zonder de pasvorm te verliezen.

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. 

Specificaties

Kleur (basis)Blauw, Zwart
Buitenmateriaal (kleding)92% Polyester, 8% Elastan
EigenschappenAdemend, compact, Lichtgewicht, Vochtafvoerend
Reflecterende elementenJa
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Hatland Clarion pet

Hatland Clarion pet

Hatland Breezer pet

Hatland Breezer pet

Odlo Ceramicool X-Light Cap

Odlo Ceramicool X-Light Cap

SeizoenZomerZomer
Kleur (basis)ZwartZwartZwart
EigenschappenWaterafstotendUV-beschermingVerkoelend
BovenmateriaalNylonceramicool
GeslachtUnisex
€ 29,95
Bekijk product
€ 29,95
Bekijk product
€ 24,95
Outdoor petten

Kom passen in de winkel

Aan het twijfelen over de maat, het materiaal of de prijs van een pet? Onze ervaren medewerkers ontvangen u graag in onze winkel! Wat u kunt verwachten: eerlijk advies en de nodige ondersteuning. Wees welkom!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel