< Terug

Odlo Ceramicool Light Cap herenpet

Odlo Ceramicool Light Cap pet Bekijk groter

Deze prachtige hardlooppet van Odlo is speciaal gemaakt voor heren. De pet is voorzien van veel stretch en huidverkoelende prestaties, is zeer lichtgewicht en beschikt over de 30+ UV-bescherming.

Meer details

€ 24,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 3 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Odlo Ceramicool Light Cap herenpet

De Ceramicool Light Cap is een prachtige hardlooppet voor heren die voorzien is van veel stretch en goede huidverkoelende prestaties, waardoor uw warmtetolerantie wordt vergroot bij lange looptochten in de zomer. Bovendien is de pet zeer lichtgewicht en voorzien van een stoftechnologie met keramische microdeeltjes die warmte die wordt uitgestraald vanaf het lichaam absorbeert en verdrijft, om zo de temperatuur van de huid tot wel 1 graad actief te verlagen. 

De 30+ UV-bescherming biedt u de extra bescherming die u nodig hebt. De ultralichte X-Light-stof van de pet heeft een extra hoog elastaangehalte, die voor een perfecte pasvorm en comfort zorgt. 

Of het nu een rondje door de regen is of een lange tocht op een warme zomerdag, de Ceramicool Light Cap is essentieel om als hardlooppet zon, zweet en regen uit uw ogen te houden. 

Productspecificaties

  • Vochtregulatie
  • Stretchstof
  • UV-bescherming
  • Materialen: Polyester, Elastaan, Polyamide 
  • Duurzaam geproduceerd

Materialen

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt, niet erg warm is en niet heel goed ademt.  

Elastaan 

Elastaan is een synthetische vezel die zeer elastisch is. Het wordt vaak gebruikt in combinatie met andere stoffen zoals polyester en katoen. Onder spanning kan de stof enorm uitrekken en zonder spanning keert de stof terug naar zijn originele vorm. Hierdoor biedt elastaan veel bewegingsruimte, zonder de pasvorm te verliezen.

Polyamide

Polyamide is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren.

Specificaties

Kleur (basis)Roze
EigenschappenLichtgewicht, Stretch, UV-bescherming
MateriaalPolyester
Alternatieven
Odlo Headband Ceramicool Unisex

Odlo Headband Ceramicool Unisex

SeizoenHet hele jaar door
Kleur (basis)Zwart
EigenschappenVerkoelend
MateriaalPolyamide
€ 19,95
Bekijk product
Outdoor petten

Kom passen in de winkel

Aan het twijfelen over de maat, het materiaal of de prijs van een pet? Onze ervaren medewerkers ontvangen u graag in onze winkel! Wat u kunt verwachten: eerlijk advies en de nodige ondersteuning. Wees welkom!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel