< Terug

The North Face Horizon Pet

Ideaal voor al uw outdooractiviteiten is de The North Face Horizon. Deze pet voert vocht gemakkelijk af, waardoor u deze pet urenlang comfortabel kunt dragen!

Meer details

€ 29,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 7 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Vochtgeleidend
  • Ademend
  • Slechts op 1 plek verstelbaar

Omschrijving The North Face Horizon Pet

De The North Face Horizon is de ideale pet voor al uw outdooractiviteiten. De pet is grotendeels gemaakt van gerecycled polyamide, waardoor deze vocht gemakkelijk afvoert en u deze pet urenlang comfortabel kunt dragen. Hiernaast beschikt de pet over de FlashDryPro-techniek, zodat uw vocht nog sneller afgevoerd kan worden. 

Om voor optimaal comfort te zorgen, is de Horizon aan de achterkant verstelbaar, zodat deze perfect aansluit op uw hoofd. Hiernaast beschikt de pet over een subtiel logo op de voorkant, wat deze pet ook stijlvol maakt. Kortom, bent u op zoek naar de ideale pet voor al uw outdooractiviteiten, dan is de The North Face Horizon ideaal voor u!

Productspecificaties

  • Vochtgeleidend
  • FlashDryPro-techniek
  • Verstelbaar
  • Stijlvol
  • Materialen: gerecycled polyamide, polyester, elastaan

Materialen

Gerecycled polyamide

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt. Polyamide is helaas niet biologisch afbreekbaar maar wel recyclebaar. Bij goed gebruik en onderhoud van het product gaat het wel langer mee waardoor het product op de lange termijn duurzaam is. Gerecycled polyamide is hierdoor een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief.

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

Elastaan 

Elastaan is een synthetisch vezel dat uitzonderlijk elastisch is. Door zijn grote rekbaarheid, maar tegelijk zijn stevigheid onderscheidt het zich van andere synthetische stoffen. Het is bijvoorbeeld sterker en duurzamer dan rubber, maar ook veel lichter. Elastaan is zeer lichtgewicht en is daardoor zeer geschikt wanneer u activiteiten gaat doen. Elastaan biedt namelijk ook veel bewegingsruimte doordat het zo elastisch is, zonder de pasvorm te verliezen.

Specificaties

SeizoenHet hele jaar door
Kleur (basis)Blauw, Zwart
EigenschappenAdemend, Stijlvol, vochtgeleidend
GeslachtUnisex
MateriaalElastaan, Gerecycled polyamide, Polyester
Ook gedacht aan?
Alternatieven
FjallRaven Fjällräven Est 1960 Cap

FjallRaven Est 1960 Cap

Jack Wolfskin Baseball pet

Jack Wolfskin Baseball pet

The North Face Recycled 66 Classic Hat pet

The North Face Recycled 66 Classic Hat pet

Odlo Cap Performance X-Light petje

Odlo Cap Performance X-Light petje

SeizoenZomer
Kleur (basis)GroenGroenZwartZwart
Buitenmateriaal (kleding)G-1000® Original: 65% polyester, 35% katoen92% Polyester, 8% Elastan
Gewicht (gram)9575
EigenschappenWinddichtStijlvolVochtafvoerend
€ 49,95
Bekijk product
€ 19,95
Bekijk product
€ 31,95
Bekijk product
€ 29,95
Bekijk product
Outdoor petten

Kom passen in de winkel

Aan het twijfelen over de maat, het materiaal of de prijs van een pet? Onze ervaren medewerkers ontvangen u graag in onze winkel! Wat u kunt verwachten: eerlijk advies en de nodige ondersteuning. Wees welkom!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel