< Terug

SuperNatural Merino T-Shirt Wind Rose Men

Tijdens uw outdooractiviteiten is de SuperNatural Merino T-Shirt Wind Rose Men onmisbaar. Dit stijvolle shirt is geurwerend en temperatuurregulerend, waardoor dit shirt urenlang comfortabel blijft zitten!

Meer details

€ 69,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Stijlvol
  • Temperatuurregulerend
  • Niet compact

Omschrijving SuperNatural Merino T-Shirt Wind Rose Men

De SuperNatural Merino T-Shirt Wind Rose Men is een stijlvol shirt voor heren. Dit shirt is grotendeels gemaakt van merinowol, wat ervoor zorgt dat het shirt geurwerend en temperatuurregulerend is. Hiernaast is het shirt antibacterieel en sneldrogend, waardoor dit shirt perfect is om te dragen tijdens al uw outdooractiviteiten. Kortom, bent u op zoek naar een stijlvol shirt wat perfect is om te dragen tijdens uw outdooractiviteiten, dan is de Supernatural Merino T-Shirt Wind Rose Men ideaal voor u!

Productspecificaties

  • Stijlvol
  • Geurwerend
  • Temperatuurregulerend
  • Antibacterieel
  • Sneldrogend
  • Materialen: merinowol, polyester

Materialen

Merinowol

Merinowol is afkomstig van merinoschapen en staat algemeen bekend om de hoge kwaliteit. Merinoschapen hebben veel meer haartjes dan andere schapen. Per vierkante meter groeien ongeveer tien keer zoveel haartjes als bij een gemiddeld schaap. De wol is hierdoor dunner en langer, voelt heel zacht aan en kriebelt niet. Merinoschapen leven in gebieden met grote temperatuurschommelingen van -20 ºC tot ruim 35 ºC. Hun vacht werkt warmteregulerend. Hierdoor houdt merinowol u warm in de kou, maar ademt het goed. Daarnaast heeft merinowol een uitstekende vochtregulerende en zelfreinigende werking, waardoor u niet snel last krijgt van transpiratieplekken en -geuren op uw kleding.

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

Specificaties

SeizoenHerfst, Lente, Zomer
Kleur (basis)Green
EigenschappenAntibacterieel, Geurwerend, Sneldrogend, Stijlvol
GeslachtHeren
MateriaalMerinowol, Polyester
Alternatieven
SuperNatural Better Bike Tee herenshirt

SuperNatural Better Bike Tee Herenshirt

FjallRaven lägerplats Heren T-Shirt

FjallRaven Lägerplats Heren T-Shirt

SuperNatural M Camping Tee herenshirt

SuperNatural M Camping Tee herenshirt

SeizoenZomerZomer
Kleur (basis)OranjeGrijsOranje
Capuchon NeeNee
Buitenmateriaal (kleding)Polyester
Gewicht (gram)150
€ 69,95
Bekijk product
€ 49,95
€ 68,95
Bekijk product
Outdoor shirts heren

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Wat een fijn outdoor shirt is, is een persoonlijke keuze. Hij moet goed passen: niet te strak of los en op de taille en borst moet het precies goed vallen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel